Верига за гоблени ланарт

• Началник на темата Началник на темата pakpak
  • Начална дата Начална дата
f

Ох,като се има предвид,моите компютърни умения,си е цяло щастие,че успях да се регистрирам...:D

i az se registrirah

i az se vklu4vam .otnosno mnenieto za deset otgovora iskam da kaja 4e az vseki den vlizam vav foruma no ne moga da pisha v nego zashtoto ne sam v bgto i :( nqmam kirilisa :cry: prosto nqmam vazmojnost no towa ne zna4i 4e sam neseriozen forumnik. ako mi razreshite kato napravite kompromis da pisha na latinesa :angel: i az she si iskazvam mneniqta po vaprosite koito me valnuvat s nai glmo udovolstvie

:)

Това са следващите включени във веригата-

1. didist
  2. yonka
  3. rosi73
  4. Pepi123
  5. lili
  6. galie
  7. mylli
  8. TDK
  9. fantaziq
  10. albena
  11. megim
  12. Nana
  13. mariq_m3
  14. Mladenka
  15. greenfairy
  16. Валя
  17. darinaal
  18. an_50
  19. manka
  20. desi_stoeva

dimmm_77 e е включен във веригата, това не е рален ник от форума;
не съществуват също и орхидея,stefialex,El.Penkova :( ...ако не ми изпратите реален ник няма да бъдете включени, а dimmm_77 ще бъде изклчен.
И изобщо не е коректно от ваша страна- достатъчно работа имам, че и да проверявам дали никовете ви са реални :evil:
Разбирам желанието ви да имате схемите, затова просто се регистрирайте и ми изпратете реален ник.

Който не може да се открие в списъка значи, че има проблем - или не ми е изпратил името с което е регистриран на форума, или не мога да вляза в кутията. Моля огледайте си добре нещата и изпратете отново пълните си данни.

Опитвам но нещо не мога да се регистрирам не ми приема паролата следвам инструкциите но не се получава моля помогнете със съвет.

Опитвам но нещо не мога да се регистрирам не ми приема паролата следвам инструкциите но не се получава моля помогнете със съвет.

Опитай друга парола и погледни в името на имейла,отдолу ти дава да си избереш свободно име .Избери едно от посочените.

Назад