Верига за гоблени ланарт

• Началник на темата Началник на темата pakpak
  • Начална дата Начална дата
Благодаря за разясненията, ще си изпратя данните след малко. Само да попитам пак дали съм разбрала. Вместо да изпратиш писмо с дадена схема едновременно до всички които си се записали го изпрашташ дамо до един адрес, от там автоматично се изпрашта до следващиа и т.н., така ли е? Това не изисква ли повече усилия? Как правиш настройките - всички писма се препращат или с филтър идващите само от предишния по веригата се препращат към следващия (ако е с филтър пощата ще може да се ползва и за друга верига например).

pakpak Според мен би трябвало в тази верига да се включват тези които имат поне 10 мнения тук,а не такива които влизат само да консумират,но това си реши ти.:confused:

М№

Благодаря за разясненията, ще си изпратя данните след малко. Само да попитам пак дали съм разбрала. Вместо да изпратиш писмо с дадена схема едновременно до всички които си се записали го изпрашташ дамо до един адрес, от там автоматично се изпрашта до следващиа и т.н., така ли е? Това не изисква ли повече усилия? Как правиш настройките - всички писма се препращат или с филтър идващите само от предишния по веригата се препращат към следващия (ако е с филтър пощата ще може да се ползва и за друга верига например).

Да, принципът е горе долу този със забележката, че тази кутия се ползва само за тази верига и за нищо друго.

М№

pakpak Според мен би трябвало в тази верига да се включват тези които имат поне 10 мнения тук,а не такива които влизат само да консумират,но това си реши ти.:confused:

За съжаление нямам възможност да следя кой колко мнения има...но ако някой се наеме с тази работа нямам нищо напротив...всъщност както реши мнозинството...макар че 10 мнения за колко се правят :)
Ако повечето хора във форума споделят мнението ти ..няма да се противя...но някой трябва да отсее по този критерии форумчаните.

Общото изискване е да са членове на този форум, защото ако не посочат ника , който ползват няма да бъдат влючени...

Ами да пробваме,дано този път стане!Но толкова до схемите ,а да докажем ,че го можем и ние!

Не разбрах само защо се мъчите със създаване на нови пощи и настроики върху тях след като дадено съобщение може да се прати на каквато и да е поща, пример на АБВ
my.php
[/URL][/IMG]

аналогично и на гугъл

Извинявам се ако ставам малко досадна, просто немога да разбера. Този начин с веригата ми се вижда прекалено сложен и немога да разбера какви са му предимствата. И в abv и в gmail може да се създаде група с адреси и да се изпрати писмо до всички в групата. И по този начин се спестява работата на собственика на основния адрес (в този случай pakpak) да настройва голямо количество кутии.
Ако например след няколко месеца се изпрати ново писмо, а през това време някоя от кутиите вече не е активна веригата се къса.
В gmail може да се настрои така че да се препращат само писма получени от даден адрес/адреси към друг адрес/адреси, защо тогава тази кутия да се ползва само за едно нещо? Има и етикетии с които могат да се сортират писмата (може да се направи автоматично по подател) така че да не се бъркат например схеми от различни дизайнери.

Момичета, срещнах трудност при регистрацията.Попълвам всичко ,и буквения код ,и числата които диктуват ,а не ми дава регистрация.На някой случи ли му се нещо подобно? Как да постъпя?

Ако например след няколко месеца се изпрати ново писмо, а през това време някоя от кутиите вече не е активна веригата се къса.
В gmail може да се настрои така че да се препращат само писма получени от даден адрес/адреси към друг адрес/адреси, защо тогава тази кутия да се ползва само за едно нещо? Има и етикетии с които могат да се сортират писмата (може да се направи автоматично по подател) така че да не се бъркат например схеми от различни дизайнери.
Какво означава кутията да е неактивна...кой ще си затрие кутията с толкова много схеми ??? :confused:

1. Едно от изискванията е никой да не пипа настройките на пощата си, иначе веригата ще се прекъсне и ще ми създадете доста работа, за да я възстановя отново.
Предимството е - когато излязът нови схеми на същата фирма, да се разпращат отново по веригата и колекцията да се допълва.

2.Тази кутия се ползва само за тези схеми просто защото заемат цялото място. За ваше сведение - за цялата колекция на ланарт са нужни не една, а три кутии в гмайл. За сега ще опитаме с едната и ако се получи ще си направите по още две за останалата част от колекцията - разбира се ако имате желание.

3. Вярно, работата е доста , но веднъж като се настроят кутиите всичко си върви както трябва. Аз съм поела работата, така че не се грижете за това.
Ако някой иска да направи нещо по -различно , моля. За сега ви предлагам този начин, изпробван е. Възникват проблеми когато някой се направи на много умен и реши да променя настройките...:evil:

Извинявай, ако съм те обидила с нещо. Просто ми се стори, че е много работа и ако се сложат адресите в група ще стане по-лесно и затова попитах.

Погледнах - трябва да се влиза поне веднъж на 9 месеца за да не ти затворят пощата (и да се прекъсне веригата). Неочаквах че е толкова много, обикновенно е 3-4 месеца.

Назад