Галерия бродерия

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
Шия с Ариадна с номерата и схемата посочени в списанието:idea:

Toteva, добър избор.Аз също го харесвам.Но кое по напред.какво ти е мнението за Ариадна.Някои пишат че не ги харесват,но аз съм доволна.Не се завалват и имат блясък.Може би нямат голяма гама от цветове ,но това което шия в момента цветовете са добре подбрани.
УСПЕХ !!!!:clap:

Мнението ми за конците Ариадна е отлично.На мен ми харесват,голяма работа,че не са ДМЦ.Ако реша да шия гоблени за продажба,тогава може би ще си закупя ДМЦ,но сега ще си работя с по-ефтините и според мен с добро качество конци Ариадна.Гоблена Коне в реката пък си го ших с Пупетс и също се получи супер:greeneye:

:kissyou: Здравейте момичета ! В моя град още го няма новото списание, но по вашите коментари разбирам, че ще има нещо интересно. Аз съм ушила с конци Ариадна комплектовка на Милена Стил, Пътя към църквата и стана много хубав.И в момента шия със същите конци и съм доволна.

:confused: точно заради картината на Майстора си го купих,
:loveglasses: все пак се надявам гоблена да изглежда по-добре от снимката, но от опита ми с комплектовките им с конци ариадна искрено се съмнявам :(
освен тази картина има 3 интересни възглавнички - схемите на две от тях вече съм ги виждала (и свалила) от форума, 3 гоблена на любовна тематика, ако някой ги почне по тези картинки сигурно трябва да го освидетелстват незабавно. Царевна лебед - направо за плач горката, сякаш валяк е минал през лицето и - все пак трябва да се има предвид, че цветните схеми и картинките не отговарят точно на готовия гоблен
:kissyou:

Не бива да съдиш за конците заради окомплектовката на един гоблен.

Не бива да съдиш за конците заради окомплектовката на един гоблен.

Зависи какъв е гоблена-ако изгориш като мен с една "Ковачница"с 34 цвята:idea: И като я оставиш ушита наполовина заради калпава комплектовка и калпави конци:( Само с пистолет опрян в слепоочието ми могат да ме принудят да пробвам пак :D
А за новия брой на Галерия Бродерия-спестете си 2.50."Мадам Помпадур", както са я изтипосали ако я види Франсоа Буше- ще си глътне четките и боите от ужас!От цялото списание единствено едни зайци си харесах.Не че ги критикувам просто заради раздумката, ама нека едно моделче да направят - като хората да е:lookup:

И аз споделям по-горното мнение за поредния брой на Галерия бродерия. Може би за първи път съм разочарована от поместените там схеми. Особено пък тая Помпадур. Ужас някакъв!

някой наясно ли е с тиража на това списание в което г-жа Нецова повече набляга на рекламата в личен план /магазина й къде се намира ,на какво е дистрибутор и т.н./Интересно какво чувство събуждат у вас в някои от неините безмислени картинки /направени на гоблени с не качествени конци/хвърлен труд на вятъра .Изборът все пак си остава за нас клентите.

и аз сам шила с АРИАДНА Христос чука на вратата и Трявна и също съм много доволна ,добри са и са сравнително евтини, DMC са малко скъпички

Мнението ми за конците Ариадна е отлично.На мен ми харесват,голяма работа,че не са ДМЦ.Ако реша да шия гоблени за продажба,тогава може би ще си закупя ДМЦ,но сега ще си работя с по-ефтините и според мен с добро качество конци Ариадна.Гоблена Коне в реката пък си го ших с Пупетс и също се получи супер:greeneye:

То пък някой се е засилил да купува.По принцип всеки харесва гоблените ,но да са без пари .Аз съм загубила всякаква надежда:idea:

Събирах списанието от първия му брой,но от 1 година вече не го купувам.Нещо вече не ми хересват моделите ,които предлагат там.Нищо не съм шила все още от предлаганите в списанието.Може и да пробвам по натам.:confused:

Хей, мисля, че този път за априлския брой доста са се постарали ! Има интересни неща! Дано само да не е първоаприлска шега:gipsy:

''Галерия бродерия" си прави подигравки с нас. Веднъж годишно пускат интересни гоблени, зарибяват те и след това следва поток от гоблени, които дори и последните на земята да бяха никога не бих седнала да шия.

:)

V na4aloto i az redovno si go kopuvah No ve4e ne go vzimam, za6toto modelite ne mi haresvat a i mi se struva 4e vzaimstvat ot izvestni firmi i razvaliat shemite i zvetovete:confused:

Назад