Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
toteva,наистина се е получила много добре.С какви конци го шиеш?В списанието не беше ли малко по-голямо на размер![]()
Шия с Ариадна с номерата и схемата посочени в списанието:idea:
точно заради картината на Майстора си го купих,
:loveglasses: все пак се надявам гоблена да изглежда по-добре от снимката, но от опита ми с комплектовките им с конци ариадна искрено се съмнявам![]()
освен тази картина има 3 интересни възглавнички - схемите на две от тях вече съм ги виждала (и свалила) от форума, 3 гоблена на любовна тематика, ако някой ги почне по тези картинки сигурно трябва да го освидетелстват незабавно. Царевна лебед - направо за плач горката, сякаш валяк е минал през лицето и - все пак трябва да се има предвид, че цветните схеми и картинките не отговарят точно на готовия гоблен
:kissyou:
Не бива да съдиш за конците заради окомплектовката на един гоблен.
Мнението ми за конците Ариадна е отлично.На мен ми харесват,голяма работа,че не са ДМЦ.Ако реша да шия гоблени за продажба,тогава може би ще си закупя ДМЦ,но сега ще си работя с по-ефтините и според мен с добро качество конци Ариадна.Гоблена Коне в реката пък си го ших с Пупетс и също се получи супер:greeneye: