Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Аз си купих май същият маркер,като твоят от Испания за 6 евро и съм много доволна.Само при натъркване с напоено с вода памуче линииките изчезват Като цвят пише синьо,а е произведен в Германия.Mисля,че фирмата която го произвежда има такъв сайт-www.prym-consumer.comМного съжалявам за случилото се, а може ли да те попитам с каква вода го пра, по-топла или по-студена, аз не съм имала никакъв проблем, но винаги първо пера гоблена с по-студена вода и не търкам, просто го слагам под течащата вода и маркера сам изчезва.
На снимката с упътването на маркера е подчертано да се премахва маркерът ПРЕДИ използването на всякакви перилни препарати и ПРЕДИ гладене. Да не би да тези, които имат проблеми да са изпрали гоблена с препарат и да е станала някаква химическа реакция?
Същия проблем...направо съм бясна...днес си завърших гоблена "Количката" на Вервако и като го изпрах....о ужас.Маркера си остави следите по панамата и не мога да го изпера.Снимките които ви показвам са на още мокрия гоблен и маркера е на него за да видите за кой вид говоря.Странното е че като купих маркера го пробвах веднага в единия край на гоблена и наистина се изпра и аз смело разграфих панамата...а сега като го уших и.....Прах го в хладка вода както Валчето писа ама ...:uhhhh: