Авантюра

• Началник на темата Началник на темата viking
  • Начална дата Начална дата
Всъщност какво значи малко моделче? Има ли някакви ориентировъчни размери, или според избрания вече гоблен-изненада се работи ;)

около 70 х 70 бода и може да не се изпълва целото пространство, зависи какъв модел е подбрала Дъки

Момичета, не съм пуснала темата още, защотао не съм си у дома и не съм много сигурна за точните размери на бродерията. Днес се прибираме в София и ще се заема сериозно. Бродерията не е по-голяма от 55 на 75 бода и не е изпълнена из цяло. Мисля да пусна темата за играта тази вечер или най-късно утре сутринта и да дам една седмица за записване, ако е мялко:confused: , казвайте. За да почнем играта от 03.октомври. Мисля, че играта ще е кратка, тъй като бродерията е малка :)

Ще изтрия темите с етапите от старите авантюри,да е чисто за новата игра:idea:

Не знам дали ще има още желаещи- за сега сме само пет луди глави.Все още има време да размислите и да се сдобиете с ново красиво попълнение за Коледа. Крайния срок за записване е 18 септември.

Моля, следващите желаещи да се записват в новата тема " Авантюра 5" Всички заявили участие до сега са записани там.Благодаря ви!

Назад