Авантюра

• Началник на темата Началник на темата viking
  • Начална дата Начална дата
:( Изпуснах играта,можели да се включа как не я видях навреме:uhhhh:

може , догонваш, ще имаш три дни за 6 етапа но те са лесни, схемите са в темите (Етапи авантюра , прърви и втори ) и след това Етапи трети и четвърти и т.н. също можеш да ги отвориш от линковете в първиа пост от тази тема

:( така е ислязло при мен и така съм го ушила. Почвам отначало и ще ви догоня. Накой беше прав, като каза, че може направо от компа да се шие:D

:( така е ислязло при мен и така съм го ушила. Почвам отначало и ще ви догоня. Накой беше прав, като каза, че може направо от компа да се шие:D

Jana_jj
така като се взирах в твоята снимка, и можах да забележа, само трябва да добавиш 5 бодчета вертикално от страни на кръгчето, не е нужно заради тази малка поправка да почваш от начало.

:D Шияяяяяя. Имах малко проблеми . но ви настигам . Не ме чакайте , че да не ви бавя. Ужасна хрема и ми текатс........:D

:D Шияяяяяя. Имах малко проблеми . но ви настигам . Не ме чакайте , че да не ви бавя. Ужасна хрема и ми текатс........:D
Дида и ти ли си смени аватара, все си мисля че нови участници се появяват, пожелания да оздравееш по-бързо и не се притеснявай , има време до утре някъде около 10 часа.

:D :D лилавото и прасковеното вече съм гиизползвала :confused: сега ще трябва да измисля други замени :gipsy:

st_dobri, може и да издам малка тайна, но след като си използвала прасковения а той е от последните етапи и се запулва фигурката , т.е. да го наречем основен, ти препоръчвам да избереш два нюанса на сивото и да ги държиш за последните два етапа.

st_dobri, може и да издам малка тайна, но след като си използвала прасковения а той е от последните етапи и се запулва фигурката , т.е. да го наречем основен, ти препоръчвам да избереш два нюанса на сивото и да ги държиш за последните два етапа.

:idea: не издавай тайни :kissyou: ще измисля нещо
:gipsy: така ми е по-интересно, а и смях ще падне накрая :gipsy:

Назад