Момичета, много ви благодаря за похвалите. :kissyou:
И да покажа част от нещата, които изработих за Коледа - за подаръци и украса. Вчера покрай снимките на подаръса си направих и на тях. Започвам с коледните ботушчета за децата. едно минигобленче за подарък
И последно засега малко мънистени дребосъци
Останаха съвсем малко неща за показване, но като стигнат до притежателите си - тогава. Пожелавам весел и усмихнат ден на всички.
Ели, много ти благодаря за похвалите. Стоплиха ми сърцето в този мрачен ден.
А сега да покажа и изработената от мен част от подаръка за моето другарче от играта - той вече пристигна. Това е гобленчето - , една мънистена чантичка (май ще си направя и за мен такава) и картичка (тази в ляво - надявам се, да си личи, че съм опитала да направя коледна звезда)
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА. ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВЕ И УСПЕХИ НА ВСИЧКИ ФРОНТОВЕ.
А сега да ви покажа последните си коледно-новогодишни подаръци, които отдавна вече са подарени.
Дано следващият път ви покажа нещо по-голямо, че с тези коледни мъници всичките ми начинания изостанаха.
Благодаря, момичета, за похвалите.:-|
А сега да ви покажа готов Капана за сънища. След като го оставях и почвах отново няколко пъти, най-после го завърших. Още не е пран и гладен, но това ще почака, докато събера материалите за оформлението му - мисля да го правя като пано, а не в рамка.
Толкова отдавна не съм показвала нищо, че темичката ми е отишла доста назад. Не че сега имам много с какво да се похваля, но реших, че като ще качвам снимки, поне да покажа всичко. Вдъхновена от smeshko, като взаимствах нейната идея уших раничка за яслата за малкия , една валентинка и едно малко гобленче
Толкова бързо минава времето, а аз съм в застой. Занимавам се само с дреболийки и сякаш нищо не съм шила тези месеци.
Този път даже забравих да снимам яйцата, които правих за Великден, затова сега успях да снимам само две - моето и на мама. А това е първият часовник, който направих - за РД на мама. И дори работи!
Не че имам много с какво да се похваля, но държах да ви покажа новата си придобивка.
Благодаря на Мариета, която беше изровила от И-нета много модели, аз си харесах този и след много мрънкане и съвместни усилия със съпруга ми - това е резултата. Скоро го сглобих, но понеже сега шия малки гобленчета, още не съм го пробвала.
Да покажа все пак и нещо ушито - Гърция (остават ми още няколко реда, но в момента няма този цвят мулине, който ми трябва) и едни Слънчогледи - тонирането на панамата е мое дело. Не е съвсем сполучливо, но следващия път - по-добре.
А напоследък, понеже нямам време да шия покрай моя първокласник, някои по-лесни нещица и начални опити с техниката изонит, които ще покажа в съответната тема.
Зодиите не съм ги носила на срещата. Тях ги уших още в началото на лятото и съм ги забравила. А изонит има ето тук http://goblenite.org/showthread.php?t=8363&page=7 , но това е само за проба какво ще се получи, не съм оформяла нищо окончателно.
Благодаря за похвалите, Дари.
Напоследък се занимавам с малки и малко гобленчета, и малко други нещица, които стават по-бързо и по-лесно. Ето последните ми произведения последните две снимки са гърба и лицето на един игленик за подарък.
Добре, че е Коледната игра, че и аз да покажа нещо готово в темичката си. Ще използвам снимките на Мария - m_rija, че в бързината да изпратя подаръка, забравих да снимам какво съм подготвила. Гобленчето и една торбичка и малко дреболийки . И едно комплектче от мъниста - с изключение на чантичката другото е мой дизайн и мисля, че се получи добре.
Ле-ле, съвсем ми е замряла темичката. Ами така е, като дори аз не пиша тук. Не че имам много с какво да се похваля, но все пак да публикувам нещо. Ето какво съм изработила в хронологичен ред - подаръци за НГ: книгоразделител
зигугу