да покажа и аз нещо

• Началник на темата Началник на темата veneta_az
  • Начална дата Начална дата
Да пораздвижа малко темичката си, че е хванала паяжина. Не че не шия, но напредвам много бавно.
Ето и останалите 3 колички на Пермин - автопарка е попълнен.

Една графика - ших я за новият дом на брат ми. И пролетта от сезоните с чашите. Подготвила съм и другите, но кога ли ще успея? :confused:

Здравейте, момичета и момчета. Реших да ви покажа някои малки нещица, с които се занимавах напоследък, че нещо не ми се шие големият гоблен. Пъво да ви покажа в рамка графиката на кончето за брат ми и моята молитва - тя е по текст от Молитва за християнското семейство. И двете гобленчета си ги рамкирах сама.

Открих и едно старо малко гобленче, което бях забравила - кръста с розата - ето го и него.

Да ви покажа и последните си попълнения.

И моите яйца. Искам да благодаря на Mari_ar за заготовките на яйцата и ценните напътствия по изработката им. Благодаря ти, Мария.:kissyou::kissyou:

Като съм почнала днес да качвам снимки, та да се отчета и тук.
Графиката на Иисус е готова, но ще почака за рамка, че с тази криза...

Готова е и последната от чашите сезони

Междувременно уших една богородичка за подарък за РД

Ето и моята интерпретация от игра на цветовете - моето другарче вече я получи

Нещо ушито много отдавна и още неоформено, защото не мога да намеря часовник с подходящи размери. За схемите благодаря на Манка и rebostobg

За в бъдеще ще знам - първо часовника и после гобленчето според неговите размери. Човек се учи докато е жив.

Здравейте. Първо да се похваля, че приключих с бебето. Още не е къпано, но бързам да ви го покажа. Ето го
И най-после и Иисус е в рамка.
Пожелавам приятна и успешна седмица на всички, посетили страничката ми. :kissyou:

Най-после да имам отново своя компютър и бързам да ви покажа ушит подаръка от Гинева. Остава да му харесам рамка.
А това е подаръка, който аз изпратих. Вече е получен и мога да го покажа

Котето и кучето ги уших за нашата годишнина от свадбата - на 1.07. станаха 9 години. (Май много сме се бракували през лятото :D). За съжаление не успях да ги сложа в рамка до датата, но съпругът ми не се сърди. (Защото след това той пробива дупките по стените :D)

Бибето, благодаря.
А това е нещо, което уших набързо за дъщерята на моята приятелка.

Не съм спазвала ключа, освен за видовете бодове. Цветовете ги нагласих, както ми харесаха.

Таzzzz, благодаря за положителната оценка. А сега да покажа и моят опит да направя сърце. Много ги харесах, като гледах тези на Мария, но ми беше много трудно да подбера подходящата като размер бродерия. Получи се това

И една картичка. Много благодаря на ТДК за всички буквички с феи, които ми изпрати.
Сърцето и картичката са за подарък на племенницата. Е, ще има и играчка, тя е само на 7 години.

Ето я феичката в рамка. Мисля, че се справих добре. И още едно сърце - то ще е за подарък на свекървата

и нещо за подарък на племенника, че се почувствал пренебрегнат - защо за сестра му такива подаръци, а за нега няма? Магнитче
и яйце с буква и калинка

Най-после облякох бебчо в рамка. Време му беше, че наближава зима. :D Ето го вече на стената . И нещо много старо, на което сега му дойде редът за рамка -

Завърших два от започнатите. Ето ги - Много ми се искаше да ви покажа един пъзел и реших да е в моята темичка. Ето го -

А ето и моята камбанка от перлички. Две гледни точки, на първата снимка цветовете са по-близо до действителните. Правих я цели 3 часа вчера и бързам да се похваля.

Славова, благодаря. :kissyou:
А сега, понеже не се очертава скоро да завърша някой започнат, да покажа някои други нещица. Първо хартиената снежинка. Наде, благодаря за нагледния урок - беше ми много полезен. Малко мънистени дребосъци - мислех да не се занимавам с това сега, но това е краста - веднъж почнеш ли и край. и последното мънистено засега

Назад