oonnato 27 Май 2010 #62 Здравейте,момичета.Най-накрая успях да рамкирам последните си готови гоблени:-|
TDK 27 Май 2010 #64 Красота! И рамките са много стилни!:clap::clap::clap: Пейзажът е впечатляващ!!!:kissyou:
oonnato 30 Май 2010 #68 Благодаря ви,момичета:-| Скоро няма да имам какво да покажа в готовите творби.Зарекла съм се,докато не ушия гоблена на Леврон,да не започвам нищо ново Така,че снимки само в етапите
Благодаря ви,момичета:-| Скоро няма да имам какво да покажа в готовите творби.Зарекла съм се,докато не ушия гоблена на Леврон,да не започвам нищо ново Така,че снимки само в етапите
margo67 Гобленар 30 Май 2010 #69 Много красива и стилна колекция!Рамките също са прекрасни.:clap::clap: Разбрах, че параклиса ти е подарък, но знаеш ли на коя фирма е комплектовката?
Много красива и стилна колекция!Рамките също са прекрасни.:clap::clap: Разбрах, че параклиса ти е подарък, но знаеш ли на коя фирма е комплектовката?
oonnato 23 Декември 2011 #71 Тази темичка огрооомни паяжини е хванала Да ви покажа и тук готовото си гобленче
ata Гобленар 23 Декември 2011 #72 Да ти е честито новото гобленче, много е хубаво !:kissyou: Много топлина излъчва особено в днешния мразовит ден
Да ти е честито новото гобленче, много е хубаво !:kissyou: Много топлина излъчва особено в днешния мразовит ден
oonnato 27 Декември 2011 #74 Благодаря ви:-|:kissyou:Аз също много си го харесвам.Не съм мислила още за оформлението,но сигурно ще е с паспарту:idea:
Благодаря ви:-|:kissyou:Аз също много си го харесвам.Не съм мислила още за оформлението,но сигурно ще е с паспарту:idea:
dundi6 27 Декември 2011 #75 : Kissyou:: Пляскат:Чудна колекция, но най-много ми хареса един. Направо се влюбих във Вярност. Продължавай все така да ни радваш
: Kissyou:: Пляскат:Чудна колекция, но най-много ми хареса един. Направо се влюбих във Вярност. Продължавай все така да ни радваш