моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата oonnato
  • Начална дата Начална дата
:clap: oonnato. Хубави гоблени си сътворила. Вярноста и аз я ших, и да си призная на моменти ме затрудняваше. А този последния е много интересен с най-голямо внимание ще следа развитието му.

mari ar,него си го поръчах от интернет-продават схемата за 10 лв.,а панамата и конците си ги купувах сама.Много се надявам да стане хубав:loveglasses:

Благодаря ти,Ани:-|Дано в близко време и аз като теб дасе похваля с още хубави гоблени:)

Браво! Имали нещо ново?
Гоблена "Вярност" е много хубав и аз го имам дори ми е в рамка. всеки който го види се влюбва в него и го иска :D

Бубе,обещавам утре да покажа малкия си напредък:(За съжаление през последния месец не ми остава никакво време да шия и самосе възхищавам на вашите творби.:idea:
Колкото до Вярност и аз така се влюбих в него,когато го видях ушит

Права си-големичък е.Сигурно ще го шия до края на годината:confused:
Дано за в бъдеще имам повече време за него

Нинче,благодаря:kissyou:Имам още два подаръка от свекърва ми - слънчогледите и едни лалета,но като ги носих за рамкиране,в ателието нямаха овални рамки.Затова все още не са рамкирани:(.Но ще дойде ред и за тях:idea:

Най-накрая да разнообразя и тази темичка,че хвана мнооого големи паяжини:D
Показвам и тук завършен "Пролет в селото":gipsy:
П.С.Все още не е изпран,но нямах търпение да го покажа:-|

Много е хубав! :loveglasses: Ясно е защо нямаш търпение да го покажеш! :kissyou:

Най-накрая да разнообразя и тази темичка,че хвана мнооого големи паяжини
Показвам и тук завършен "Пролет в селото":gipsy:
П.С.Все още не е изпран,но нямах търпение да го покажа:-|

Е, от кога го чаках тоя гоблен! Ти си беше стимул да шия същият купен от сестра ми за майка ми:idea: Аз още съм под кривата круша... ама има време:D бърза работа нямам.
Много е хубава!:kissyou:

Охооооо, пролетта е вече готова :clap: :clap: :clap:
Получила се е много добре, цветовете ми харесват :thumbup:

Момичета,благодаря от сърце за милите думи:lady:
Сега продължавам с гоблена на Леврон,че с него и аз съм до под кривата круша:D
Това е за вас:flowerlove::cookies::coffee:

Много красиви и изпълнени с живот неща си показала в страничката си! Поздравления! :clap::clap::clap:

Назад