Lucy

• Началник на темата Началник на темата lucy
  • Начална дата Начална дата

lucy

Модератор
Понеже Дядо Коледа беше така добър да ми донесе фотоапарат - вече мога да ви показвам по-честичко с какво се занимавам в момента :D
Първо вижте докъде стигнах с моята дама в Петербург - цветовете не са като на картинката и да ви кажа честно като цяло ми се получава малко "бозава" и хич не ми се шие... Ама като съм се хванала на хорото - ще я довърша ! Може пък като я изпера и изгладя да "светне" , защото сега е доста зацапана - все-пак отлежава от месеци наред ... А и контурен бод ако сложа тук-там съвсем ще се промени :D Надявам се ...:D

Уф, че бавно ми върви нета днес ... :( Да ви покажа с какво се занимавам след дребосъчетата за игрите . Предварително да си кажа, че модела се шие с кръстчета, но аз си го карам на гобленов бод. И понеже панамата е по-едричка, слагам конеца от три ката, за да покрива по-добре. Силно се надявам, след като го ушия и изпера панамата малко да се свие, защото и при три ката конец на места тъмните цветове ми стоят рехаво.
Ами ... това е . Дано ви хареса ...

Да се отчета с малък напредък :D Имам си вече колибка и едни малки слончета са се заформили ... :D Нямам търпение да стигна до маските - там ще е голям кеф! :D

Много е забавно да се шие на черна панама, да знаете :D:D

Последно редактирано от модератор:
:clap:lucy !Много красив гоблен! Аз докато разбера,че си „отрязала“черната панама,ти си го свършила.:D:clap:

Знам че всички сте на коледна вълна, но аз нещо се размечтах за лятото и съм си приготвила ударна програма ! :D
Ето първия от серията

Двечки от летните пейзажчета са вече в готовите, но аз сериозно се уморих от толкова много цветове ... Та реших да се отдам на един красавец, който е истинска отмора с малкото си цветове :D

Двечки от летните пейзажчета са вече в готовите, но аз сериозно се уморих от толкова много цветове ... Та реших да се отдам на един красавец, който е истинска отмора с малкото си цветове :D

Отмора и удоволствие предполагам?!
Струва ми се, че настинката има един плюс .... имаш време за шиене. :idea:
Поздравления за красавеца!:kissyou:

Отново чудесен избор!Поздравления lucy!Императорът си е Император,но и летните пейзажчета не му отстъпват по хубост!:clap::clap:

Люси,за новата къща и конче ще си имаш...Готова комплектовка ли е ?

Много хубав става този кон,аз си го купих също,само да те питам 1:1 ли го шиеш или бод кръстче,защото аз имам намерение да го шия 1:1 и на каква панама го шиеш?

Страхотен гоблен :clap:Много величествен и красив е този кон.Колко цвята е гоблена и с какви размери?

Това е един от най красивите гоблени с коне които съм виждала.Много сила и величие има в него.
Поздравления за избора.:clap:
:kissyou:

Назад