Lucy

• Началник на темата Началник на темата lucy
  • Начална дата Начална дата
:thumbup: ами да! Страхотни са! Може да довършиш първо прозореца, че е към края. После 2 листа от Леврон-а (ако не бъркам естествено) или докато се умориш отново от него и орхидеите ....
УСПЕХ!

И трите модела са чудесни, така че подхващай едно по-едно................:gipsy:

Mного са красиви и трите, трудни ли са? Последният и аз го бах харесала. ще го следя с интерес.

Хайде Люси , много са хубави и три , но орхидеите са ми фаворита , а и ти доста си напреднала с тях.

И трите гоблена са много красиви!Дано скоро да ги видим един по един готови.Няма да се оставиш на някой гоблен да те пребори я:idea:

Люска,браво на теб!Този гоблен ми изглежда труден,но ти се справяш блестящо!

Люси ти си герой вече си го преборила .Като знам какви са трудни техните гоблени си за медал.:clap::clap::clap:

Люси,поздравления!:clap::clap:Това са любимите ми гоблени.Получава се много хубаво!Аз също се боря с моя Леврон,но не напредвам толкова бързо:-|
Успешно шиене:kissyou:

Браво Люси! :kissyou:
Ако искаш, погледни до къде стигнах с дъската за шах ;)

Страхотни са и трите и я не ги зарязвай ами подхващай сериозно един по един. Знам че ще им видиш сметката скоро, само така си говориш :clap:

Браво Ферхунде ;) поздравления за избора на Леврона!! Става невероянен!!

Напредъкът ти е грандиозен!:clap:
Много ще бъда щастлива, ако успея да видя тази красота и на живо!:idea:

Браво,още един куражлия за Леврон!Става много хубав! Радвам се,че не съм сама, а имам толкова съмишленици за трудните гоблени!:clap::clap::clap:

Назад