И моите малки неща

• Началник на темата Началник на темата smeshko
  • Начална дата Начална дата
Славина, прекрасни са всичките ти дребосъци!!!! А колкото до несесерите - в моите очи си ненадминат майстор. Аз никога не се разделям с несесера, който ми е подарък от теб :D . Очите ми остават в страничката ти и винаги намирам тук ново вдъхновение. :clap: :clap: :kissyou:

Мария, много ти благодаря:kissyou:, много ми е мило като ме хвалиш. А за твоя несесер много се старах и дано да издържи дълго, пък като се скъса ми кажи и ще измисля нов.

filmi, в интернет има много видеоуроци за шиене на несесери, ето един на руски http://dushechki.blogspot.com/2012/02/blog-post_2481.html

Всичко е прекрасно и в твой стил! Но очите ми останаха в джуджетата :loveglasses:
Разглеждах ги и в блога ти и благодаря за линка със схемата. Абе какво мога да кажа друго , освен че си страхотен майстор на малките неща - винаги оригинална, нестандартна и съвършена в изпълнението на идеите си. :kissyou: :kissyou:

Още веднъж с удоволствие разгледах твоите красотички!Много весели дреболийки,които създават настроение:clap::clap::clap:

Браво, много сладурски дребосъчета . :clap:Джуджетата са моя фаворит. Вече си изтеглих схемичката, но дали ще имам време да ги бодна...:kissyou:

много сладурска чантичка ;) сигурно много се е харесала и със сигурност е уникален единствен по рода си подарък. ;)

Разкошна е чантичката! Много изпипана, както винаги! Племенницата трябва да е фен на Ариел :idea:
Страхотна си! :kissyou: :kissyou: :clap:

Еййй много стилно и аз искам такова, ама май не съм слушкала достатъчно ;) много стилно и изпипано, личи си, че е за малко пораснало момиченце ;)Интересно ми е как си го направила и само плат ли е или има нещо за да е по-стабилно? Надявам се да ме разбра какво имам в предвид, че останах без думи. ;)

Ейййй, това последното е страхотна идея! Само с вата ли е подплатено или има и нещо по твърдо ? . Тъкмо снощи се ядосвах на калъфа на таблета на дребния , че се е счупил единия държач и се изхлузва. А с такова калъфче няма да има проблеми. Май ще ми развалиш мързеливия период с прекрасните си идеи :D
:kissyou: :kissyou:

Назад