Аз нямам търпение да покажа тази балеринка, подарък за една друга малка балерина. Контурния бод ми взе здравето и очите, обаче си заслужаваше. Днес отиде да й слагат рамка, като е готова пак ще я покажа :greeneye:
Снощи приключих това. Почнах го преди 2 години и чак сега му видях сметката:gipsy: Мислех да го направя на пано, но след 3 дневно обикаляне в търсене на плат с коледни мотиви и нулев резултат, реших, че ще е най-добре да го оформя в рамка.
Тук не пасва на стената, ама ще се местим и на новото място ще е по-добре.
Ето това избродирах за рождения ден на малкия ми син. Година и половина търсих картинка дето да му пасне и като видях тази направо се влюбих. :greeneye:
А това отдавна го бродирах, още като бях бременна с големия ми син, тогава не подозирах, че има панама Аида и се измъчих с кръстчета на бг панама. Това беше цяла картина, но го зарязах, не издържах. Скоро го изрових от гардероба, изрязах готовото и ето на - изтипосах го на една калъвка за възглавница.
Благодаря nadejdabr, аз затова такъв го избрах, че да съм сигурна , че ще й хареса, понеже имаме различни вкусове с нея.
Иначе аз избродирах това, което ми е осмомартенски подарък от Ducky, то си има и другарче, но за съжаление не ми стигна времето. Довърших и едно несесерче, което чакаше повече да го ушия, бродерията му поне стана бързо.
Аз съм калпава шивачка и несесерчето си има кусури, но ми е гордост, та затова го показвам отпред, отзад и отвътре /заредено по предназначение/ :gipsy:
Айде аз пак с един дребосък - на Тралала "Пролетно джудже". Много ми беше симпатично и нямах търпение да го направя, но ... Нямах подходяща панама и го ших на бг неразграфена за гоблени, ших го с полукръстче, към което имам резерви. Модела е много сладък, ама го прецаках, определено трябва да се шие с кръстче, няма да го слагам в рамка, нещо друго ми се върти в главата, по-нататък ще видя какво ще го правя. Засега само го показвам, пък дано ви хареса.
Намерих място на джуджето, вкъщи никой не го харесва освен мен, затова го сложих да ми краси кутията с мулинета. Облепих я с плат, а на капака - джуджето.