DMC конци на метър

• Началник на темата Началник на темата rostso
  • Начална дата Начална дата

rostso

Модератор
Здравейте!

Искам да попитам някой знае ли в София дали има магазин, където се продават DMC конци на метър?

Здравей, конци на метър се подават в едно магазинче на Опълченска. Незнам на кой номер е, но е на кръстовището с ул. Враня. Магазина е на ъгъла и се вижа още от Сливница.

Благодаря! Много ценна информация!

Би ли ми казала къде по-точно се намира, че с ориентацията съм много зле.....
Някъде близо до Опълченска и Стамболийски (на мен това ми е ориентира за Опълченска)?????

Грубо казано, като използвах BGMaps.com го определих като Опълченска номер 90. Казвам ти го да се ореантирах в коя част на улицата е. По точно е на кръстовището с ул. Враня.

mila , valq_78, много ви благодаря!:flower:

Днес ходих да търся магазина и макар и трудничко (обиколих целия район) го намерих! От голяма полза ще ми е! Все за мъничко не ми стигат конците......

Не съм питала за други марки конци, а цените за ДМЦ са:

1 метър - 15 стотинки
1 чиле (8 метра) - 75 стотинки

Много обикалях докато намеря магазина. Видях го точко като си помислих, че са ме пратили за зелен хайвер:D.

Не е на ул. Браня, а на следващата улица, успоредна на нея (пада се от страната на ХЕЙ)

" Не е на ул. Браня, а на следващата улица, успоредна на нея (пада се от страната на ХЕЙ)[/QUOTE]
"

Нещо не съм обяснила добре явно. Магазина се намира така:
Вървиш по ул. Сливница по посока Орион (Люлин) по десния тротоар, на светофара с ул. Опълченска, не пресичаш, а завиваш на дясно. Вървиш по Опълченска в посока към гарата. Магазина е на 2-рата пресечка точно на ъгъла (дървена врата с решетка).
Дано да съм била по-ясна :)

По- хубави ли са нонците на метър или ги предпочитате защото може да си
вземете ,ако знаете метража на отделните номера които ви трябват?

Конците на метър са си абсолютно същите като конците на чиле.... те от чилето ги режат..... Далаверата е, че ако от един цвят ти трябва само за десетина бода няма нужда да се купува цяло чиле, може да си вземеш точно колкото ти трябва и естественно така излиза по-евтино.

Предположих ,че това е причината,но моя позната ши една от зодиите ,където синият конец ,който е в най-голямо количество беше от бобина и непрекъснато се оплакваше,че е по-тънък,къса се и накрая за капак пусна боята.Гоблена е купен. От магазина на Опълченска обаче няма оплаквания . може би има значение партида и коя фирма от къде се снабдява.

1 метър - 15 стотинки

Много обикалях докато намеря магазина. Видях го точко като си помислих, че са ме пратили за зелен хайвер:D.

Не е на ул. Браня, а на следващата улица, успоредна на нея (пада се от страната на ХЕЙ)

метъра при нас е 0.16
чиле ДМЦ 1 лв.

1 метър - 15 стотинки

Момичета много съм разочарована от този магазин!Първо е невзрачен и може човек лесно да го пропусне,но след като успях да се пъхна в него на какво се натъкнах:
1.Там комплектоват гоблени ,в което няма нищо лошо:yes:
2."Магазинерката" беше крайно неучтива и първоначално ми заяви,че не продават чилета DMC,а само на метър!!!:confused:
3.След настояване от моя страна,че имам информация и за чилета, ми беше заявено на висок тон,че може и да си закупя чилета,но след предварителна заявка,която ще изчакам 2-3 дни?!?!?:crazy:
Искам да уточня,че щях да купя голямо количество -първоначално 30 бр,а след това и още,но от цялата работа "намазаха":D официалните вносители на DMC за България.
Без да ги рекламирам,но за мен там е удоволствие да пазаря-учтиво обслужване и при нужда съвет!!!
Искам да Ви кажа,че това никога не би могло да се случи в Германия-давам този пример,защото съм живяла дълго време там и ми е болно,че у нас простотията и невъзпитанието е на почит.
В крайна сметка всичко приключи положително за мен:прибрах се с необходимия материал, но с малко по-изморени крака от "ненужното търсене на въпросното магазинче"!

slasch, така си е.... Лелката в магазина е крайно нелюбезна и намусена ... ВИНАГИ и очевидно с ВСИЧКИ!

Ама не съм изнамерила друго място, от където да си набавям конци на метър, а като ми свърши конеца и ми трябва за още десетина бода не ми се купува цяло чиле..... Да не говорим, че има гоблеми с много цветова и в малки количества.... Тези гоблени бях ги отписала! Ето един жив пример - за едно дербно гобленче 20-20см. трябва да си купя конци за 50 лева..... Така, че - изтърпявам гадното лелче и това е......

slasch, така си е.... Лелката в магазина е крайно нелюбезна и намусена ... ВИНАГИ и очевидно с ВСИЧКИ!

Ама не съм изнамерила друго място, от където да си набавям конци на метър, а като ми свърши конеца и ми трябва за още десетина бода не ми се купува цяло чиле..... Да не говорим, че има гоблеми с много цветова и в малки количества.... Тези гоблени бях ги отписала! Ето един жив пример - за едно дербно гобленче 20-20см. трябва да си купя конци за 50 лева..... Така, че - изтърпявам гадното лелче и това е......

Разбирам те мила:-| аз не упреквам никого от форума,просто ми докривя от гадното и поведение

Ами то си е за докривяване.....

ОБАЧЕ!!!!

Да ти издам един тънък момент.... Въпреки лошото й настроение, ако продължиш да си любезна и усмихната, лелчето ще ти направи услуги.... На мен ми даде телефона си и каза да поръчвам конци по телефона и само да ходя да си ги взема след 2-3 дена, за да не се разкарвам да давам заявка и после пак да ги взимам... Но не знам дали това си е такава услуга на магазина или ми даде телефона само на мен.....
Да.... понякога си заслужава човек да продължи да бъде учтив, въпреки враждебното настроение отсреща....

Пробвайте така.....

Назад