DMC конци на метър

• Началник на темата Началник на темата rostso
  • Начална дата Начална дата
Може би аз да ти обясня за Асеновград - има два магазина. Единия е в търговския център. Другия е на новия кооп пазар. На пазара са по-вежливи в обслужването.

Само за протокола (иначе предполагам бургазлийките си знаят) - в Бургас има едно малко магазинче за гоблени, конци (DMC, Anchor, български), панама (българска разграфена и неразграфена, Aida 16 бяла, екрю и 1-2 други цвята), рамки, в което режат DMC на метър (в момента е по 15 стотинки) и панама на нужните ви парчета. Намира се на Гурко, на пресечката с Трайко Китанчев (като тръгнете от зад бившия Университет, настоящ Съд по Гурко, на ъгъла с първата пресечка... не ме бива много в обясненията :)). То е една стара голяма къща, хората живеят на 1вия етаж, магазинчето е долу в мазето. Ще се ориентирате, сигурна съм :)

Така..вчера бях в Асеновград и магазинчето, което посетих беше това на новия пазар срещу пожарната (много лесно се намира, аз въобще не познавам града ( огромни благодарности на Mimik :kissyou: ). Впечатленията ми оттам са :
Жената, която продава там е много много мила и изключително много ми помогна за гоблена, за който събирах конци и даже ми подари смеха на един гоблен, който тя в момента шие :loveglasses:

Чилето ДМЦ е 0,85 лв. , а на метър е 0,15 лв. (почти не липсваха конци - от 30, които ми трябваха, нямаше само 2)

Освен ДМЦ има Ариадна (0,35 лв), Анхор и още някакви полски, които бяха по 0,40 лв, но не разбрах как се казват.

Има от панамите на ДМЦ, които също се продават на метър.

Също така в момента има намаление на няколко комплектовки на Ланарте.

Това е от мен :kissyou: Благодарности отново за помощта :-|

Така..вчера бях в Асеновград и магазинчето, което посетих беше това на новия пазар срещу пожарната (много лесно се намира, аз въобще не познавам града ( огромни благодарности на Mimik :kissyou: ). Впечатленията ми оттам са :
Жената, която продава там е много много мила и изключително много ми помогна за гоблена, за който събирах конци и даже ми подари смеха на един гоблен, който тя в момента шие :loveglasses:

Чилето ДМЦ е 0,85 лв. , а на метър е 0,15 лв. (почти не липсваха конци - от 30, които ми трябваха, нямаше само 2)

Освен ДМЦ има Ариадна (0,35 лв), Анхор и още някакви полски, които бяха по 0,40 лв, но не разбрах как се казват.

Има от панамите на ДМЦ, които също се продават на метър.

Също така в момента има намаление на няколко комплектовки на Ланарте.

Това е от мен :kissyou: Благодарности отново за помощта :-|

Извода - пазарувайте в Асеновград :D

колхозния пазар-в гаражче в първия блок откъм пазара-0,15лв/м-в понеделник като ходих беше невиждано приказлива.

Бях питала SLAV/съфорумката от Бургас която си отвори магазинче/и ми отговори че е пращала по пощата,така че можеш да се обърнеш и към нея на лични-не вярвам да ти откаже/много е любезна/.

:?: Момичета, дали някой знае къде сега в София се продават DMC конци на метър?
Ходила съм до магазинчето на Опълченска, но последния път, когато пътувах по улицата в трамвая, ми се стори, че къщата е затворена и изпразнена (беше преди няколко месеца, може и да са я съборили вече :idea:)

:?: Момичета, дали някой знае къде сега в София се продават DMC конци на метър?
Ходила съм до магазинчето на Опълченска, но последния път, когато пътувах по улицата в трамвая, ми се стори, че къщата е затворена и изпразнена (беше преди няколко месеца, може и да са я съборили вече :idea:)

Миналата година ходих в старата къща и собственичката на магазина ми каза, че ще се местят наблизо. Както ми го обясни тя, вървиш нагоре по Опълченска (не към Сливница, а в обратна посока) и на следващата улица (на светофара) завиваш надясно и някъде там е новият й магазин.
Не съм ходила, но дано ти да го намериш. За всеки случай, фирмата се казва Румина.
Дано съм помогнала

Момичета ,а някой знае ли за колко бода приблизително гобленов бод и кръстат бод стига едно чиле/ 8 метра/:confused:

Назад