Какво беше менюто ви вчера и какво е днес?

• Началник на темата Началник на темата GILDA
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Днес у нас е ден за риба - рибена чорба и карагьоз на скара с гарнитура задушени зеленчуци.Десертите май ги пропущаме

...

днес за вечеря ще има панирана акула и картофки по селски, десерт не ни се полага - все пак сме си три дами, ще се пазим от напълняване:D

Гледам много народ яде риба, да взема и аз за довечера да опържа

ще взема да направя и картофки с домашна наденичка на фурна

десерт - плодове

пьржени кюфтета,картофена салатка с червен лук и за десерт-бисквитена
торта а аз -зелевата супа

Вчера беше печени свински паржолки върху картофки за обяд
снощи правих на Виолета Петрова милинките станаха чудесни а за днес наобяд наготвих гъбена чорба и нещо меснатичко от хладилника

строгоноф, ориз, боб, салата, за десерт немска торта - не знам как точно се превежда и за вечеря същата работа и десерт царевичен сладолед

Вчера за вечеря пилешки дроб с гарнитура ориз със зеленчуци а тази вечер ще е ориз със гъби и кайма .Малко има се събра два дена ориз но ще ме извинява домочадието

На моите приготвих пилешка супа и кокошка с ориз, а за мен - салата айсберг с домати и маслини.:idea:

за закуска банани

обяд - боб

за вечеря пържени кюфтета и ориз със зеленчуци

десерт - руло

Днес за обяд пица,за вечеря-шницели с картофена салата,вчера-грах с пилешко!А утре...?

Днес за обяд-пържолки с гъби,за вечеря-милинките на Виолета Петрова,станаха страшни!

днес ще хапнем пилешка супа, пиле с ориз на фурна и една баница на Белла от тези бързите :D

днес на вечеря - пресни картофки с копър /на фурна/, зелена салата и за десерт натурален шоколад

а раздавате ли питки на Харалампей който е на 10,02 за тази година мисля да направя сладката пита на Джема дано да стане

Статус
Not open for further replies.
Назад