Този месец не бях шила нищо,че с тези буркани вечер направо залепвах за възглавницата,но снощи май ми дойде музата и избоцках една коледна картичка.Ето я и нея:
Много е сладка!:clap: Ама ,тя Есента сега започна , а ти "метна" коледната тема Струва ми се ,че "коледните",ще задминат бройката бурканите:idea::kissyou::kissyou:
:kissyou:Извинявай, ако не е тайна, къде е правена рамката на иконата? Страшно ми харесва.:kissyou: Наистина да носи здраве, щастие, късмет и обич на цялото семейство.
Да взема да се отчета,че страницата ми ще хване прах!
Тези картички ги ших за 8-ми март на жени които много уважавам!
А тази Икона си я купих под влияние на истинската от Троянския манастир,толкова много ме плени и ми подейства особено...Исках да я ушия и ето най-накрая успях с големи почивки.
И за десерт,днес довърших тези три ангелчета,които много ми напомнят моите трима сина,най-вече малкият който като последното ангелче е непослушен и малко палав-нали си е на мама Ангелчето!
Разкошни неща ни показваш! Картичките са много нежни, иконата е превъзходна, а ангелчетата ... дано всеки има поне по едно такова ангелче в къщи, което да те мотивира и прави щастлива!!!