За толкова кратък период и с малки деца ,кога успя да ушиеш толкова много гоблени.Браво на теб.Всичките са прекрасни .Холандската стая е върха.Очаквам още изненади от теб. :flower:
Тъй като много ме морят жегите,хич не ми се шие,но все пак успях да се преборя с госпожица Роза.Ших я по дадения ключ на схемата,само вместо бели перли и сложих златни и добавих очи.Доволна съм от резултата,а най-положителното в случая е,че моя стара приятелка,която все се чудеше как имам "нерви",за гоблени,толкова много хареса моята Розичка,че днес и проведох първият урок по гобленарство.Изборът и обаче е другата мадама"Лола",на нея ще и сменя цвета на роклята в синьо.
Направих малко допълнение,че бях забравила да и ушия контура на букета.Сега вече остана само рамката.
За вас и вашите мили думи:kissyou:
А това е Валентина .Вече и тя е при готовите ми гоблени.Реших да си добавя малко пердета от мен,че ми стоеше някак празно пространството в гримьорната и.
И Роза и Валентина са много красиви/то ако не ми харесваха щях ли и аз да ги ушия.Още малко и да видим дали ще те заразя и с последния ,който шия.Само,че за разлика до сега не е с жени,а с птици.
Ето я и Лола,НО УШИТА ОТ ПРИЯТЕЛКАТА МИ,аз само и събрах цветовете в синьо и златно-жълти нюанси.Това беше първият и гоблен,а моята Лоличка,ще се позабави,че сега е време за зимнина и времето не ми достига за всичко.
Направо онемях!:kissyou:То бива бива, ама ти направо ударно си ги подкарала! :clap:Много са стилни дамите, вкусът ти си остава на ниво! :clap: А онази в синьо - поздрави новата редова труженичка в нашите редици ! И между другото, като знам колко мъже има у вас, да не би да се готвиш за снаха?