Гоблените на Фантазия

Още нещичко на Ланарте.

рамкиран Дим.

рамкирано Ланарте

Лавандулата
URL=http://radikal.ru/F/i032.radikal.ru/0908/50/38b4342f1ccf.jpg.html]
38b4342f1ccft.jpg
[/url]

А утре ще ви покажа и Кораба

Последно редактирано:
Ето нещо коледно,но кой ли ще зарадва...:confused:

Използвах схема на Лили Поинтс и добавих дребнички елементчета от мен.

Много свежа идейка е станало от тази елхичка. Ти си факир на нови и страхотни гоблени. Прати ми моляте схемичката и аз да го набочкам, че ми трябваше нещо свежо за един благотворителен търг.

Реших да мултиплицирам този гоблен и го шия паралелно на три цвята панами.Като привърша с единият знак на всичките,тогава преминавам на следващия,така се бродира по-леко.За черната ,благодаря на Сиссак:kissyou:,тя ще е подарък за единият ми син,тонираната в телесно розов нюанс е за подарък на много скъп за мен човек,а жълтичката ще отиде при майка ми.

Нещо коледно,но ужасно ме измъчи докато го изрежа,напасна и залепя.Дано паспартуто не избелее ,защото е от цветна хартия,по точно от подаръчна торбичка.

Страхотни торбички и много нежно манистено гобленче а и покривчицата е прекрасна .Браво:clap::kissyou::kissyou::kissyou:

Най- после имам възможност да ви покажа иконата на" Исус вседържител".Ших я с кръстат бод и ако се вгледате ще забележите,че има и мъниста по ревера на мантията,както и в края на рамката.За рамкиране ще мисля на лято.Смятам да си поръчам рамка с дълбочина,за да се разположат добре и манистата,иначе има опасност стъклото да се пукне.

4estito novo goblen4e fantaziya, dobre se e polu4ilo :clap: , i na men mi se struva 4e ramkata s dılbo4ina 6te e po podhodya6ta za manistata :kissyou:

uspeh s ramkiraneto :loveglasses:

:kissyou:Съжалявам, че явно в бързината съм ти пропуснала темичката. Прекрасна колекция от гоблени имаш. Не си "майстор" само по бр.мнения.:kissyou:

Благодаря на всеки погледнал в станичката ми!:kissyou:
Ванче ,много ме развесели:kissyou::kissyou::kissyou:

Назад