Сгодявам сеееее:)

• Началник на темата Началник на темата teen_f
  • Начална дата Начална дата
Благодаря момичета и ви изпращам хиляди целувки.Дано всяка от вас успее да изживее своята приказка,както аз успях:)

:kissyou: Честито миличка!!!Бъдете много щастливи!!! Годежа Ви е бил като приказка, а каква ли ще е сватбата:flower:

Личи си, че преливаш от щастие. А и годеникът също. Дано сте все така щастливи и усмихнати да края на живота си. :rainbow:

Желая Ви много щастие и занапред.:kissyou:
Нека щастливата усмивка цял живот да грее на лицето ти, така, както в този прекрасен ден!:flowerlove: :flower: :flower: :heart:

поздравления

Честито мила! От сърце пожелавам много радост,щастие,здраве и късмет и пълна къща с дечица!
Много сте красиви и си личи,че и много щастливи.Така да е през целия ви дълъг семеен живот!:kissyou:

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПРЕКРАСНАТА ДВОЙКА! :kissyou: ЕТО, ЧЕ И ГОДЕЖЪТ СТАНА ФАКТ, А КОГА ДА ОЧАКВАМЕ СВАТБАТА! :idea:

На всички ви хиляди и хиляди целувки:)
Rebostobg годежа ми изсмука силите и нямам нерви за втора такава подготовка:)Така,че ще отложа с 6-7-8 месеца:)Но вие пак ще узнаете първи обещавам

Два дни не съм влизала във форума, и за малко да изпусна - толкова хубави неща си показала. И макар,че ще се повторя,но няма да пропусна да кажа,че ти наистина се една принцеса- красива и щастлива. Бъдете така през целия ви съвместен живот! Нека това щастие не ви напуска никога! А сватбата може и да почака. В очакването е тръпката и надеждата.

ПОЗДРАВЛЕНИЯ:kissyou: :flower: :flower: :flower:
ПОЖЕЛАВАМ ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И ЛЮБОВТА ВИ ДА НАРАСТВА С ВСИКИ ИЗМИНАЛ ДЕН ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ.

Мила, прекрасна си!
Нека усмивките ви не слизат от лицата!
А сватбата да е още по-хубава и пищна!:kissyou:

Прекрасен годеж,желая ти много ,много щастие.
Благодаря ти за приятните емоции с които ме дари,като сподели с нас този прекрасен ден от живота си.

Миличка, снимките наистина са много красиви, а за вас двамата просто нямам думи :kissyou: Много щастие и любов ви желая! И те чакам за сватбената рокля :)

:clap:
Сега вече официално - Честито!
Много се радвам, че всичко е минало, както си го била замислила.
Прекрасна двойка сте. Много семейно щастие и късмет. Надявам се по-скоро да видим и сватбени снимки.
Още веднъж много любов и най-вече разбирателство оттук нататък.:kissyou:

Kameia къде беше с тези прекрасни сърчица до сега девойко хубава:)
Страхотна идея за сватбени покани:)
А на всички вас хиляди хиляди благодарности за хубавите думи.Правите ме още по-щастлива

Честито и да сте винаги така щастливи един от друг.
Мило дете, позволявам си да се обърна така, защото си на възрастта на моите момчета, запази тази усмивка за семейното огнище цял живот. Нека любимият съхрани обичта и уважението си към теб до дълбоки старини, а и след това. Знай че човек може да е влюбен дълго, но доверието и уважението е вечно. Съхранете ги завинаги. Пожелавам ви от сърце настроението от този ден да е най-честият гост в дома ви.:kissyou:

Назад