Честито, Тийн.
Сигурна съм, че всичко ще мине добре. Пожелавам ти много любов и щастие и както се казва съвместният ви живат да е постлан с рози с по-малко бодли. . Весело изкарване arty:. и да покажеш снимки.
Миличка,любовта е планинско цвете,което цъфти , но не навсякъде, а щастливи са тези , който го откъснат , но още по-щастливи са тези който го запазят за цял живот. Пожевалам и на двамата ви такава любов и дълги години семейно щастие и пълна къща с деца.:kissyou: :kissyou: :kissyou:
Годежът мина като приказка и всичко беше толкова прекрасно,колкото дори не си бях мечтала да е
На всички благодаря за пожеланията.
Надявам се от тези снимки да проличи,колко добре си изкарахме вечерта и колко щастлива се чуствах аз.
Само да поясня,че черните ръкавици не ги нося за да допринасям с кич към роклятапросто гривната,която свекърва ми подари е с високи карати и целта беше като свлям ръкавици да сваля и гривната с тях,за да не я смачкам
Тук на възглавничката съм сложила парченца от лентата с която бяха вързани пръстените.Несемейните трябва да носят парченцата у себе си за да имат и те късмет в любовта
А на другата снимка годеникът ми по традиция целува ръка на майка ми и баща ми,което за нас беше много забавен момент
А мъжът и жената,които са снимани с нас на последната снимка са бъдещите ни кумуве
На всички благодаря искрено за поздравите и пожеланията.Всичко мина перфектно,а аз бях спокойна именно заради вашите думи тук,че ще мине добрене знаете какво спокойствие ми донесоха нещата,които сте написали.На всички огромни целувки
Големи сте сладури!Личи си че преливаш от щастие.Като чета и гледам снимките ми се струва,че годежа е правен по турска традиция.Пожелавам ви само рози по пътя!