van4e_to 26 Ноември 2007 #1 Здравейте мили гобленари и гобленарки:!: Откакто съм сред вас се чувствам изключително приятно:lady: Реших най-накрая и аз да се похваля с моите творби. Да видим сега какво ще се получи:greeneye: Надявам се да ви харесат:-|
Здравейте мили гобленари и гобленарки:!: Откакто съм сред вас се чувствам изключително приятно:lady: Реших най-накрая и аз да се похваля с моите творби. Да видим сега какво ще се получи:greeneye: Надявам се да ви харесат:-|
van4e_to 27 Декември 2007 #11 Честито Рождество Христово мили гобленари и гобленарки! Бъдете здрави, щастливи и обичани:kissyou: Благодаря Ви за хубавите думи и отзиви за моите гоблени:idea: Сега ще ви покажа и един гоблен, който обаче го подарих на един близък човек :greeneye:
Честито Рождество Христово мили гобленари и гобленарки! Бъдете здрави, щастливи и обичани:kissyou: Благодаря Ви за хубавите думи и отзиви за моите гоблени:idea: Сега ще ви покажа и един гоблен, който обаче го подарих на един близък човек :greeneye:
van4e_to 15 Януари 2008 #12 Привет на всички:kissyou: Да се похваля с резултата от коледно-новогодишната ми отпуска :idea:
van4e_to 23 Април 2008 #14 Привет, мили момичета :kiss: Доста късничко се включвам, но току що изпран, изгладен - нямам търпение да ви го покажа. Поздрави на всички :kissyou:
Привет, мили момичета :kiss: Доста късничко се включвам, но току що изпран, изгладен - нямам търпение да ви го покажа. Поздрави на всички :kissyou:
van4e_to 13 Септември 2008 #17 Здравейте отново:kissyou: Този път в моята темичка ще покажа не гоблен, а предишната ми страст, на която изневерих с гоблените Надявам се да ви харесат :idea:
Здравейте отново:kissyou: Този път в моята темичка ще покажа не гоблен, а предишната ми страст, на която изневерих с гоблените Надявам се да ви харесат :idea: