Гоблени на Амазонка))

• Началник на темата Началник на темата Amazonka
  • Начална дата Начална дата
Тази сутрин заедно със сутрешното кафе завърших и последния мустак на този тигър..поизмъчи ме но не стана зле,дано ви хареса:idea:

Лелееее, обичам котки, особено такива големи като твоята! Супер е станал!

http://s56.radikal.ru/i153/1105/b4/8ea742565f8b.jpg

Не мога да повярвам че свърши!!!
Толкова много контурен бод,толкова тухлички и клончета ми минаха през ръцете че още ми се мрежи пред погледа.Срам ме е да си призная от колко време ме чакаше само контура и колко неща уших междувременно..
Според мен стана сравнително добре,дано ви хареса и на вас..а крейника хич не се забелязва на снимката,на живо изглежда по-прилично

:clap:Разкошен зимен пейзаж !Така е с всичко хубаво , иска доста труд ,но резултата е впечатлямаш!Тъкмо ще му се радваш повече!И мене ме чака една подобна зима с много контурен бод и крейник ,но все не стигам до нея да я започна-"Рождественската зима " на Майя :confused:

:clap:Разкошен зимен пейзаж !Така е с всичко хубаво , иска доста труд ,но резултата е впечатлямаш!Тъкмо ще му се радваш повече!И мене ме чака една подобна зима с много контурен бод и крейник ,но все не стигам до нея да я започна-"Рождественската зима " на Майя :confused:

Не се сещам за коя зима говориш,то и аз така като тебе доста време се настройвах за този модел,и на инат с много мъки го довърших:idea:

Настръхвам от толкова много контур........:idea: Но гобленът е станал наистина въздействащ така!!!:loveglasses: Поздравления!!!:clap:

:clap::clap::clap:С удоволствие разгледах страничката ти!Поздравления за чудесната колекция!:kissyou:

Е личи си че съм в отпуска.Това е следващия завършен
http://s40.radikal.ru/i087/1105/c2/71cf491b1e17.jpg
остава само лятото щъркела да донесе бебето,казано е че ще е момиче а аз остана да добавя име и дата

По-напред в темичката си имим от същите в синьо

Наистина контура е бил доста,но пък усилията ти си заслужават. Поздравления! Страхотен е! :clap:

Ренка,тигърът е величествен,зимата прохлаждаща в настъпващото все повече лято,а мамини сладки обувчици-лесно да се роди бебка и да носи много щастие на родители и близки.Моят бебешки дето ме мъчи е за всякакъв пол-но на мен такъв ми трябва ,че нашия бебок е срамежлив и се крие/на брат ми де/.

ANIMONI
Благодаря ти,надявам се лесно да излезе бебока,още малко му остана
а вашия щом е срамежлив и не си паказва пола..знам ли,може би наистина нещо примерно в зелено,да не е розово или синьо,аз се надявам бебето за което го уших да не поднесе някоя изненада и да излезе мъжко че тогава...ще трябва да го пазя за някоя мома,или пък ако вашата е мома направо ти го пращам:))

Добре изглежда, ще покажеш ли и картинка на гоблена, че май и аз ще го ушия, щом е малък :kissyou:

Готова съм..най-накрая!!!
Сега ще шия модели с малко цветове и никакви единични бодове:D
Поне докато се заредя с нови сили за следващия ХАЕД:idea:

Назад