Гоблени на Амазонка))

• Началник на темата Началник на темата Amazonka
  • Начална дата Начална дата
Обхванала ме е манията да правя картички,тези още в понеделник ще раздам на новите им притежатели
..а снежния мишок е предвиден за двама колеги,любители на бутилката,когато видях схемата във форума,просто не можах да се стърпя да не им го ушия и подаря:D

а освен картичките направих опит за рамкиране на една от серията с пеперуди,а и стената ми се обогати,вече имам закачени повечко гоблени..и свободното ми място застрашително намалява:(

Аз реших предпразнично да закача на стените всички гобленчета в рамки които си чакат реда,това се получи:idea:

Благодарение на teen_f уших това за баба си,взаимствах идеята от нея и не се получи лошо,благодаря й още веднъж за схемата!:kissyou:

ето завършен първия елф,експериментирах като го ших 1 към 4,че панамата е от дребната,бях започнала с кръстче ама ми се стори много странно и разших,а този конец ДМЦ 5200 е като жица,скъсах си нервичките докато го завърша:PP

Не мога да повярвам че най-накрая свърши :D особено многото километри контурен бод:PP
Този гоблен го беше шила Таис,от нея взаимствах и идеята и схемата и това е резултата,аз лично си го харесвам:idea:

Уших този рибок за една колежка,с рамкирането не се справих като хората,но нямам нерви да го правя наново.От самолет не се вижда че не е центрирано :confused:

От миналия месец съм ушила тези животинки и все не намирам време да ги сложа и тук,освен това отдавна са и подарени!
Вчера моята приятелка ме изненада като ми звънна на вратата,дори не беше споменала че си идва от Щатите и ми донесе този Дим. и Крейник,от което бях безкрайно щастлива!
А тази тобра за гоблени получих като подарък за рожнедия си ден който също мина,но сега успях да снимам и да сложа тук..торбичката е много удобна и практична,вътре в нея има и 25 бр. ДМС,два каталога,каталог на цветовете с номерата ДМС и едни пластмасови неща на които се опъват конците,изобщо съм много доволна от нещата си,дано ви харесат!:idea:

Аз събота и неделя определено творих ли творих...,не съм скучала ама никак!
Тези баба и дядо наскоро ги видях пуснати в заявки,ужасно ми напомниха на моите и не се стърпях да ги ушия скорострелно..само дето дядо ми няма мустак:D,но ще си отгледа един подобен :idea:
А това зъбче мисля утре да го подаря на една зъболекарка:confused:

Този заек го уших скорострелно за един Рожден Ден,2-3 дни буквално почти не спях за да стане готов днес,даже сутринта в работата го дооформих.Но пък когато днес го подарих и видях реакцията, за себе си установих че си е струвало усилията:idea:
Тук успях да го снимам почти завършен,в последствие го залепих за картона,надписах и подарих!

Първи опит с книгоразделители,много трудно се съединяват двете части,ама аз съм мазохистка,уших цели два:D
При съединяването на книгоразделителите винаги от едната страна изглежда по-добре,в крайна сметка се получи това:idea:
Двата са еднакви,двулицеви,съответно съм показала двете различни картинки

Назад