Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Това за интелигентноста ми хареса. определено е голям стимул.Ami i az da ti obqvq sarevnovanie to . Vse zapocvam i spiram. Sega ot edna sedmica ne puwa ama i izbqgvam da mislq za tova- padq go ot glavata si kato misal. Ami to ne ce mi dostavqt udovolstvie dori sled edna cigara sam po-nervna togava , zawto, imam izliwni pari li , i kartinkite v glavata mi napuwaci sa po- grozni i navqvat nevejestvo i prostotiq. DA NE PUWIW E VAPROS NA INTELIGENTNOST :kissyou:
От два дена съм болна и не съм пушила. Искам да откажа цитарите, но знам, че кото ми по премине и ще започна пак. Моля Ви тези които сте минали по този път дайте ми съвет
Искам да ви благодаря.Още не бях регистрирана във форума,а само четях и реших да спра цигарите по вашият повик.Стана ,на третия ден ми стана ужасно нервно,цяла седмица чувствах никотиновия глад ,три седмици поне веднъж на ден ми се искаше да си запаля и толкоз.Сега се чудя как толкова време съм пушила.Заредила се бях с Олипс и си хапвах бонбонче като ми си припушваше.Не е било никак трудно да се откажеш от цигарите.:smokin:![]()
![]()