nvvs

• Началник на темата Началник на темата nvvs
  • Начална дата Начална дата
fanivarna, sneji, ANIMONI,Shanni, mimiko, pipi_22 , благодаря ви !!:kissyou::kissyou:
Ох, не знам кога ще се види края на Крайморската идилия, че почнах още един. Ще гледам успоредно да ги карам:greeneye:

Картичките са чудесни, а за гоблена не се притеснявай когато стане, ако не за това, то за следващото лято..........:idea::kissyou:

Заради такива прелестни картички си заслужава да позарязваш от време на време Идилията . :clap:

Ох, не знам кога ще се види края на Крайморската идилия, че почнах още един. Ще гледам успоредно да ги карам:greeneye:

А на този "още един" / ако е само един разбира се ;) / кога ще ни покажеш етапче :idea:

Роси , права си не е само един:shy2:. Освен идилията имам започнати и два на Ланарте,но в момента наблягам на африканеца:idea:

:clap: Наде, добре че го показа :uhhhh: не знаех че е точно това. Супер се получава

Миме, сравнително нов е ,а и в сайта на Аксиома го няма ,сигурно за това.
Миме, Роди, Бубе,Ванче, :kissyou::kissyou::kissyou::kissyou:

Наде, виждала съм го , ама тъй като не съм се заглеждала не знаех че е мъж:D

:confused:Тоя красавец , къде го криеше до сега:idea: МНого е ГОТИН!:clap::clap:

Наде шиеш няколко наведнъж :loveglasses: накрая ще ни изненадаш с готови :clap::clap::clap:

Ааа, не само че имало още ами и все хубави :clap: По принцип не си падам по африканската тематика, обаче с тези наситени цветове и въобще цялата разработна са просто невероятни :clap::clap::clap:
П.П. Това не значи ,че няма да те тормозя за етапчета на "Идилията" и другите започнати :kissyou:

Доре, не го крия ама исках малко да се оформи , че да става за показване.:idea:
Фани,не знам кога ще настъпи това време.
Лили, надявам се скоро да има пак за показване.
Роси, ей опасна си!!!:kissyou:
Доре, Фани, Лили, Луси , Роси ,благодаря ви !!:kissyou::kissyou:

Поздравявам те за избора!Гоблените ти са страхотни!:clap::clap::kissyou:

Ланарте си е Ланарте - :clap::clap::clap::clap:
Голяма красота..............
Малко остава, :gipsy:

Назад