nvvs

• Началник на темата Началник на темата nvvs
  • Начална дата Начална дата
Как става тая работа , уж не шиеш, а напредваш:confused: Няма ли да покажеш другите начинания :idea: А иначе много свежо става , давай за лятото да е готов:kissyou:

:kissyou::kissyou::kissyou:Благодаря на всички които надникнахте в темичката ми!!
Доре, за какъв Хаед говориш , на мен тоя ми се опъва.:(
Миме, шия много рядко ,но още по рядко показвам , от това го докарвам :shhh:

А! Наде, това гобленов бод ли е?
Успех ти желая за нова работа! Тъкмо на лято ще е готов ;)

Роди ,:yes: гобленов е. Не бях шила такъв с години и доста време ми трябваше докато му свикна пак. Гоблена е страхотен , но все нещо друго подхващам и остава на заден план:(. Много се надявам до лятото да е готов , че с тия темпове.............. ме обхващат едни подозрения.......... :shy2:

Покрай хилядите неща ,които подхващаш напредъка ти въобще не е малък.:clap: Остави малко другите станове настрана и вземи да наблегнеш на него:kissyou: И много ми хареса бялата спретната къщурка :idea:

nikoll и Роси!!:kissyou::kissyou:
Роси, мисля да го позарежа пак , че празници идват , нещо коледно да подхвана.:loveglasses:

Празниците дойдоха, минаха, дойдоха другите, и те минаха... време е да покажеш етапче :idea:
Ще те гоним до края на лятото да е готов!!! :kissyou:

Да,трябва да покажеш до къде си стигнала с Крайморска идилия.Това което видях,много ми хареса,а и не бях го виждала преди.

Наистина си е време за следващ етап, аз нали съм фен на морската тематика и съм силно заинтригувана. Хайде покажи малко красота!

:shock: вие ме изненадахте.
Да си призная нямам голям напредък , а и снимката не е много актуална... и добра :shy2:

:clap::clap::clap:Аууу, картичките са просто невероятни-имам си слабост към изработването им.А гобленът-и той е много красив,не го изоставяй ,разделяй времето между двете хобита.

Независимо от качеството на снимката гоблена е с много наситени цветове-на мен много ми харесва.Колкото до дребните неща ,които непредвидено се налага да правим-тъкмо ни разнообразяват.А твоите картички са по-хубави от купени/явно доста си се специализаирала/.

И на това ако му викаш 'малък' напредък... :D
Картичките стават наистина все по-изпипани и откъм дизайн и откъм изработка! Ама на мен ми е по-интересно да гледам гоблени :lady:

Наде, много си скромна- хич не е малко, давай че лятото идва:idea:А картичките са уникални :clap:

Картичките,са прекрасни,а за гоблена нямам думи.Хайде довърши го, за да го видим в цялата му красота.

Назад