pepina

• Началник на темата Началник на темата pepina
  • Начална дата Начална дата
Понеже моето другарче най-накрая получи подаръчето мога да покажа и него:greeneye:

А тези мидички ,раковина и морска звезда са вече поставени в рамка :idea:

:yes:Най-накрая завърших папагалите:idea:Станаха много хубави!
А на Светлана благодаря за двете схеми на Permin !Едното гобленче вече е готово.Замених конците DMC с Ariadna, изглежда не се справих:uhhhh:много добре с конвертирането, все пак се получи ;)
Като ушия и второто ще го покажа.

Как да не бързам да шия:D,струва си :idea: само заради милите думи от вас момичета:kissyou::kissyou:
Ще покажа и мидичките които направих вчера.Още не съм ги изпрала и изгладила;) но бързам да се похваля
Още веднъж ме извинете че не са изпрани и изгладени, но два дни нямаме вода(правят профилактика)

Ето и един книгоразделител :idea:Мисля да направя още дузина такива:DЗапочвам ги серийно ,само малко схеми ще трябва да си намеря :idea:

Да ви покажа и следващите книгоразделители:idea:Вчера си купих ламинатор за да си ги ламинирам самичка :idea:

Извинете ме за лошите снимки ,но ги правих без светкавица ,че от ламинирането много блестят и не се вижда добре.Така са малко тъмни ,но поне се вижда

Последно редактирано:
А това са двете кукли вече остъклени и заели мястото си на стената:D

Eто още книгоразделители за които благодаря на Светлето че ми ги изпрати:kissyou:
И една картичка за РД на едно 2 годишно приятелче:idea:

:confused: това с ламинирането е чудна идея. :thumbup: Мисля и аз да го ползвам в бъдеще.
А, Отдолу някакво картонче ли си подложила?

Прекрасни гоблени си сътворила. Всичките много ми харесаха, особено Ланарте, перфектно изработени, с подходящи рамки. Картичките ти са много оригинални , и толкова много на брой.....книгоразделителчетата също. Поздравления за труда!:clap::flowerlove:

Много функционални творения:shock::clap:Картичката е супер,но ти винаги си много оригинална в изработването на всичко:kissyou:

Браво , Пепи! Невероятна колекция!:clap:Всичките ти творения са изработени перфектно , с много изтънчен вкус. Поздравления!:kissyou::flowerlove:

Назад