Гоблените на delhina

• Началник на темата Началник на темата delhina
  • Начална дата Начална дата
Диде, това е цяла съкровщница!!! Много са красиви всички! Браво и на теб, и на майка ти! Страхотни неща сте сътворили.:clap::clap::clap:

Прекрасно е всичко - и иконите, и творбите на мама! Поздравления и за двете. :clap::clap:Особено ми хареса първото от творенията на мама - къщата с калдъръма и цветята отпред. Може ли да помоля за схемата?:confused:

:clap:Поздрави за иконите и благородния жест да ги дариш
в църквата Нека да пазят теб и семейството ти.
А гоблените на майка ти са много хубави.:clap:Поздрави я!

Поздравления, мила приятелко! Всички са страхотни! Както всичко сътворено от вас!

Ллелее, Диде -какъв разкош за моите очи!Де е тази мамa бре, дай я насам на някоя от срещите, лично да я поздравим тази жена!Големи красоти, големи пъстроти !Прекрасни икони, имах удоволствието да ги видя на живо.:clap:

Браво и на двете !! :clap::clap:
Специални поздравления на мами, страхотни гоблени!!

Прекрасни попълнения на вашите великолепни колекции!:clap::clap::clap:

Голямо БРАВО на двете майсторки!:clap:

Диде, много красива колекция сте си спретнали :) Спокойно бихте могли да откриете изложба :)

:clap::clap::clap:Много красота и изящество в твоята страничка. Няколко пъти разглеждах и отново се връщах да съзерцавам шедьоврите,сътворени от майка и дъщеря. Адмирации за двете!!! :clap:

Много благодаря за вниманието и хубавите думи,много ме трогнахте мили момичета!:kissyou:

Аз не съм почитател на мънистата и затова не мога да ги оценя-само ти казвам че ми харесват-браво за положения труд.Поздравления за майка ти с цветните колички-и те са в моите планове,но ще видя кога ще стигна до тях.Само искам да те питам на какъв каунт панама са изработени,защото се двоумя дали аз да ги шия на 14 или на 18 каунт?

Аз не съм почитател на мънистата и затова не мога да ги оценя-само ти казвам че ми харесват-браво за положения труд.Поздравления за майка ти с цветните колички-и те са в моите планове,но ще видя кога ще стигна до тях.Само искам да те питам на какъв каунт панама са изработени,защото се двоумя дали аз да ги шия на 14 или на 18 каунт?

шити са на българска панама каунт между 15/16 ти ,то няма как да се види на снимката,ама наистина станаха много хубави

Диде невероятна колекция сте си спретнали,поздравления и за двете ви!!!:clap::clap::clap:

Назад