Гоблените на delhina

• Началник на темата Началник на темата delhina
  • Начална дата Начална дата
Днес взех феята от ателието и бързам да е споделя с вас мили момичета!:idea:

Имам си ново гобленче,което за жалост ще е подарък...Не предполагах че ще стане толкова хубаво.:greeneye:

Здравейте отново момичета,все ще снимам и все нещо се случва ...Ето всичко което бях обещала и едно ново попълнение,което ще е подарък за една моя приятелка,която много прилича на тази "Кокона":D

Момичета най-накрая е завърших Розмари.Много ме измъчи...

Последно редактирано:
Ето и поредното ми гобленче ,благодарение на една рускиня ,която ми го купи,не беше трудно,но тия мъниста ме озориха...

Най-накрая го уших това индийче,ей голяма мъка беше тази рокля,но важното ,че се преборих с нея :greeneye:

Имам си ново гобленче,пак на фирма Чаровна мит и за да бъда честна ,майка ми също имаше участие в ушиването му.:greeneye:

А ето и поредната ми творба на Ланарте - Тайландска жена:greeneye:

Привет мили момичета,искам да ви покажя поредните ми творби
Първият гоблен е Фуджико ,а вторият е подарък за едно мило възрастно семейство,които са ни съседи по вила и постоянно ни помагат и дават съвети...

Ето и "Императора" на Ланарте,този гоблен го уши майка ми след малко помощ от моя страна.Лично на мен много ми харесва и се надявам и на вас мили момичета да ви допадне:kissyou:

Комплектовката е оригинал ,само сменихме панамата от аида 14 на аида 16

Привет отново ,ето и втория ми гоблен на Фуджико:greeneye:

а това е гоблена на майка ми :loveglasses:

Привет мили момичета!Време е да покажа какво съм сътворила макар,че имах много проблеми с този гоблен мисля, че добре че получи...
пеперудата е направена с ламе,вместо мъниста,защото комплектовката не беше направена както трябва и то по причина на производителя - Чарiвна мить (Украина)
а това е гоблена на майка ми ,много се гордея с нея ,на 65 години се научи гоблени да шие

Фламинго на "Златно руно"

Назад