Гоблените на delhina

• Началник на темата Началник на темата delhina
  • Начална дата Начална дата
Да покажа и трите детски гоблена как съм ги наредила в стаята на дъщеря ми:idea:

Здравейте!Мислих, че е невъзможно за месец да се ушие "Арабското момиче",но ето че и аз успях...:D

А ето и "Арабското момиче" в рамка.Сега съм почнала " Принцесата от Алхамбра" за да може моето арабско момиче да си има другарче:D

Ето и моята Мавританка в рамка.Като понапредна малко ще покажа и етап от Венецианската маска.

Привет момичета!!!Време е да се похваля,след двумесечен труд какво сътворих :D Никога не съм шила толкова красив гоблен и много си го харесвам...

Венецианска маска

Ето и Венецианската маска е в рамка...И къде съм е наредила...:-|

Тъй като казах,че малко ще си почина от Ланарте,ето едно малко бижу.Бях го почнала малко със страх дали ще стане,защото не го бях виждала ушит в нета...Но честно казано съм доволна от резултата...Надявам се и вие мили момичета да ми харесате "Барби-феята",както е нарича дъщеря ми.

Здравейте мили момичета,мисля че е време да се отчета със свършената работа през лятото...за съжаление гоблена е само един :(.Много благодаря на Илияна за положения труд и да ми направи тази схема :kissyou:

Назад