За любителите на HAED-Етапи

Ето го и моят Хаед

Обаче изобщо не е фотогеничен моят гоблен :D .Цветовете са по ярки и малко по светли

Прекрасна фея. :clap:Получава ти се много добре.:clap: На каква панама го шиеш и с какъв бод?

Здравейте дами! Напоследък ми остава все по-малко време за шиене, но съм упорита. Ето и едно скромно етапче от мен!

:clap::clap::clap:Ама етапче!Прекрасно е , а ти си герой с такъв труден гоблен.Поздравления!Успех!:idea::clap:

Здравейте момичета! Имам един въпрос към вас-имам схемата на този Хаед но няма в нея разход на конците.Как мога да разбера какво количество ще ми е необходимо да купя? Ще се шие на панама 18 каунт кръстат бод. Благодаря ви!

Здравейте дами! Напоследък ми остава все по-малко време за шиене, но съм упорита. Ето и едно скромно етапче от мен!

Поздравявам те за търпението и постоянството с което работиш,въпреки грижите по децата!Красота!:clap::clap::clap:

Момичета, здравейте... Аз съм още много, много начинаеща, но си харесах два гоблена на хаед, и не ми излизат от главата... Никаде обаче не можах да ги намеря ушити... При рускините ги нямаше
На сайта им пише, че е най добре да се шият на 25, кръстчета през нишка, ако съм разбрала правилно...
А може ли и на 18 Аида? Има ли някаде сравнение между кръстчета и гобленов бод?

Благодаря ви за помоща!!!!

Аз шия в момента един на 25-ти каунт с гобленов бод. Ако искаш да шиеш кръстче, 18 или 16 каунт Аида е идеален, но ще става по-бавно. А ХАЕД са си изпитание по принцип и ако това ти е първия, може би е по-удачно да си е гобленов бод. Рускините масово шият кръстче на Аида и се получава много добре, а и размера е по-голям... Не знам- това е моето субективно :) мнение. В крайна сметка ще трябва да решиш сама колко търпение имаш, но и двата варианта са ок. В осинката има тема за ХАЕД и там можеш да разгледаш резултатите на рускините-има и снимки отблизо как става с кръстче. Ако се колебаеш, отдели 1-2 часа да позяпаш техните неща там и сама ще решиш кое ти допада повече.

Феята на Розата

Здравейте,

ето и етап от моята Роза на HAED.

Продължавам напред. :kissyou:

малко етапче и от мен :-|

поздравления момичета и за вашите етапи :clap: следя ви изкъсо да знаете :idea:
veshti4ka :hello: къде изчезна?започна ли го твоя хаед?

Назад