ПРЕЛЕСТ!!!ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! невероятно е чувството когато завършиш един такъв проект нали :blueflow: :clap:С голямо удоволствие искам да ви представя моят ХАЕД ...:kissyou:
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ПРЕЛЕСТ!!!ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! невероятно е чувството когато завършиш един такъв проект нали :blueflow: :clap:С голямо удоволствие искам да ви представя моят ХАЕД ...:kissyou:
Ейййййй, страхотноПоздравявам те! Чудесно е и си представям какво възхищение ще предизвиква у всеки, който дойде в дома ти
![]()
Ейййййй, страхотноПоздравявам те! Чудесно е и си представям какво възхищение ще предизвиква у всеки, който дойде в дома ти
![]()
Най-добре е да си вземеш по 1бр. от всички пък после от което ти трябва ще купуваш.Хаед по оригинал се шие с кръстчета а тогава се изразходва доста по вече конец отколкото 1:1 :idea: .Ти как мислиш да го шиеш?
В нашето хоби няма отстъпки. Аз колко гоблена рамкирах в един и същ магазин и досега и стотинките ми търсят, така че...
Doris поздравления! :clap: Най-накрая търпението ти е възнаградено хилядократно. Всеки път ще му се наслаждаваш приятно, щом го погледнеш. :kissyou:
Аз имам ушит един хаед 1:1 и започнах втори.При нас по често се шият с гобленов бод на бг панама.Но съм решила когато дойде ред за третия хаед [:] задължително да е с кръстчета.Въй ма верно ли на кръстчета... аз мисля да го шия с гобленов бод, защото и без това от кръстчета хал хабер си нямам и не му е времето да се уча на този гоблен. Днес се зачетох в инструкциите му и съм в пълен потрес - пише лен 25 каунт, че то на това ситното как се правят кръстчета!?!? Аз не мисля, че ще успея и гобленов да му забода, па камо ли кръстчета. Питах в един магазин във Варна за лен 25 каунт и ме изгледаха странно, да не кажа зверски - просто исках да го видя де. Мисля на БГ бяла неразграфена панама да го направя - дали ще стане?
После питах дали правят отстъпки за количества, защото смятам да си взема всичките накуп по 1 брой - тва са 90 чилета и пак ме изгледа продавачката все едно съм и изяла десерта... Ееееей какви криви хора бееее![]()
Аз имам ушит един хаед 1:1 и започнах втори.При нас по често се шият с гобленов бод на бг панама.Но съм решила когато дойде ред за третия хаед [:] задължително да е с кръстчета.
С голямо удоволствие искам да ви представя моят ХАЕД ...:kissyou:
Ама кръстчета на БГ панама ли или там на онова ситното - този лен 25 каунт?
Аз ако намеря панама 24/25 каунт ще взема и ще го шия на него, но вече почти се отчаях с това. Дори маркер за панама няма из варненските магазини. Засега си чертая панамата с черен мек молив тип В, обаче много трудно се пере молива.
А този лен 25 каунт, същия като лена на плат ли е или по-различен от него?