Ето, това е темата. Лесно се намира
http://www.goblenite.org/showthread.php?t=10657
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Съвсем се обърках!Схемата която имам на BO е с 14 цвята,а в оригинала е с 12.Четах снощи за крейник,обаче в ключа не излиза такъв,проберих цветовете!И сега незнам какво да правя!Някой има ли хубава схема и ключ,както трябва да е?
Предлагат ми на едно място да ми го комплектоват,ама е с разграфена панама и незнам дали ще е както трябва гоблена.
Izvinqvam se,no nqmam kirilica.Momi4e milo ,nameri me vav feisbuk.Sigurno znae6 stanicata mi.Ne si pravi kompromisi s originalite.Originalat e s 12 cvqta,nqma kreinik.Ima fon,koito trqbva da se u6ie.Rabotq s originalnite shemi na HAED!kissyou:
:scared: Много ми е интересно от къде госпожата има "оригинални схеми на ХАЕД" ? Дали има договор с фирмата или !?
Или и тя като нас събира от нета...и защо ни в клин ни в ръкав предлага своите комплектовки?
И за да съм по темата "Етапи" - ето това шия аз в моментаПреглед на прикачен файл 167705
Преглед на прикачен файл 167706
с "ОРИГИНАЛНИ" схеми на HAED - теглени от нета :idea: и комплектовани от мен.
Довечера ще кача етапчета и от двете
Привет отновоЕто и обещаните етапчета от мен Преглед на прикачен файл 167713
Преглед на прикачен файл 167714
Схемите са от нета , тази с дървото е оригинален ХАЕД изпратена ми е от приятел руснак в съседен форум, който също работи с оригинали,но ги праща БЕЗПЛАТНО.
А относно госпожа sanita - не мисля да коментирам кой кога се е окучил или научил - не съм ви засягала на тема -какво можете или как шиете и не мисля да ви се обяснявам от кога бродирам (не само гоблени) .
Попитах защо ,когато някоя съфорумка помоли за помощ и съвет Вие завирате в носа и своите комплектовки - нека всяка от нас прецени дали да купува или комплектова сама. Направете си магазин,плащайте си данъци и се рекламирайте. Ако не желаете да помогнете безвъзмездно просто не се навирайте по този начин в очите на търсещите помощ .
Хубав ден и успех на всички шиещи "оригинали" от нета :kissyou:
Момичета,ето до къде докарах моя ХАЕДМного му се радвам .Толкова успях да ушия за една година
http://media.snimka.bg/s1/1961/030166685.jpg?r=0