най-новото, което почнах

• Началник на темата Началник на темата tetty71
  • Начална дата Начална дата
:clap:Много са красиви всичките ти творения. Останах много впечатлена от всичките ти гоблени. :loveglasses::loveglasses::kissyou:

djavka, Jully, elli, Elisa, salamandar80, благодаря ви за мненията и подкрепата. Следващото, което смятам да довърша, че за срамотите го влача от почти две години е Horses by a Stream на Дименшънс. И въобще смятам да се поорганизирам и като почна един гоблен да го довършвам, преди да съм хванала още 15 примерно.:confused:

Тети незнам за кои пореден ден влизам в твоята страничка.Всичко което си показала е много добре.Само един съвет от мен по повод казаното между другото от теб.Обърни внимание на себе си.Това не е за подценяване не искам да го назовавам но внимавай ако искаш да ушиеш още по красиви и да им се радваш.Това е съвет извинявай ако съм била не етична.:kissyou::kissyou::blueflow:

Лили, благодаря за загрижеността, няма причина да се извиняваш. Шиенето е една от основните почивки, които съм си позволила, защото тогава не мисля нито за болести, нито за работа или неприятности. Когато се разболях, след мислите за кой ще ми гледа децата, кой ще помага на родителите и т.н., последва(колкото и да е смешно и може би нелепо за някого ), "леле, кой ще ми довърши започнатите гоблени...?"
После намерих вашия форум, попаднах на хиляди красоти и реших че няма да се гътна, докато не ушия стотината гоблена, които съм сложила в "черния списък". И така... имам работа за около 120 години напред. След това може да поболедувам, ама малко.

Благодаря ти:blueflow:

Между другото има още нещо, което е голяма тръпка за мен, предполагам сте гледали Дъв Голдман в "Черешката на тортата". Ми аз не съм по- назад от негоhttp://tetty71.mylivepage.com/image/1106_To%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5_%D0%BA%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%BE_%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BC_%D0%B2_%D0%94%D1%83%D0%B1%D0%B0%D0%B9 и се надявам някой ден да се изправя срещу него и колегите му в някой от международните конкурси. Та такива ми работи...

Последно редактирано:
ПРЕКРАСНИ ГОБЛЕНИ ВИДЯХ ,А ЗА ТОРТИТЕ-ОСТАНАХ БЕЗ ДУМИ И КАК ОБИЧАМ ДА ГИ ЯМ АМА ТЕ СА ТОЛКОВА КРАСИВИ, ЧЕ ЩЕ МЕ Е ЖАЛ ДА ГИ УНИЩОЖА

Значи не само гоблените, които шиеш са толкова красиви. Разгледах тортите - фантастични са, чак да ти е жал да ги изядеш. :clap::clap::clap:

Страхотно съчетание между гоблени и торти:clap:Гоблените са страхотни,а тортите са върхът:clap:Те болежките край нямат,а за тях немисли-човек създаващ толкова много красиви неща,няма право да се предава.А като си дойдеш отново в БГ ще ни спретнеш една от твойте красиви торти:kissyou:

Българката се слави като една от най добрите домаките в света и ти си доказателството за това.Това което правиш е повече от прекрасно.Имаш златни ръце не само за гоблени.Благородно се възшищавам от теб и ти завиждам.:kissyou::kissyou::kissyou:

Мила,извинявам се че неразбрах дали си се преборила с рака,но ти го пожелавам от все сърце,защото този свят се нуждае от точно такива хора като теб....със златни ръце и голямо:heart:.
А за гоблените които си ушила...просто нямам думи....трудни и много красиви.
Поздравления:kissyou: и дано си ушише и 100-те набелязани гоблена:kissyou:

tetty71, пожелавам ти да ушиеш сто гоблена, но като броиш само тези на Haed, другите не се броят.
Поздравления :clap::clap::clap: за кончетата, стават като истински. Чакаме да се появи и :baby: малкото.

За кой ли път ти надничам из страничката. Избродирала си страхотни гоблени, а за тортите направо нямам думи. Невероятни са също като теб!:kissyou:

Благодаря на всички, надникнали или писали в страничката ми. Показвам една сладка физиономийка, която редувам ( не можах да се спра само на един гоблен ) с кончетата и един пейзаж на Томас Кинкейд ( ще го покажа по- нататък, че още няма много за гледане ).

И... страхотни сте! Радвам се, че ви има и наистина много благодаря за подкрепата!

Последно редактирано:
:clap: Всеки път когато надничам в твоята страничка оставам без дъх. Имаш много добра колекция , но и много различна. Поздравления. Продължавай да ни радваш със твоите творения.

Творенията ти са чудесни, но всъщност ЧУДОТО СИ ТИ!!! Присъединявам се към всички предишни коментари и ти желая от все сърце много, много години да си здрава и обичана от всичките ти любими хора!!!

Разгледах старничката ти.Впечатлена съм от всичко ,което си сътворила!Видях неща,които до сега ня бях виждала .Браво на теб! Продължавай все така да ни показваш красиви творби! Желая ти успех в общото ни хоби!

Назад