най-новото, което почнах

• Началник на темата Началник на темата tetty71
  • Начална дата Начална дата
Знам си аз че не бива да влизам в магазини за гоблени, щото ей го на - имам десетина за довършване, ама хвърлих едно око на каталога на Ланарте и резултата е 3 гобленчета, от които първото е почти готово. Шият се по за 2-3 дена едното, което е добрата новина. Освен това установих, че наяве изглеждат много по- добре, отколкото на картинката в каталога и истината е, че ме грабнаха веселите цветове. Абе, пак един от моментните ми импулси.

tetti , направо щте падна, казваш че 2-3 дена стигали за тези модели а на мен ми си виждат доста обемни за бързо шиене и много красиви

Много красиви гоблени! :loveglasses:
А онези цветенца за 2 дни? Поздравления! :clap::clap::clap:

Показвам и второто гобленче на Ланарте "Анемонии".
Наистина първото го довърших на третия ден, но ших доста. За второто, рискувах да хвана мазоли на едното място и наблегнах повече на хайманосването...

Последно редактирано:
Тети, винаги обичам да влизам в твоята тема и да разглеждам, защото винаги избираш много красиви моделчета за бродиране :clap: Последните на Ланарте са прекрасни, както и пеперудата!!!! :clap: :clap: :clap:

Поздравления за новите красоти, страхотни са:clap::clap::clap:, пак да влезеш в магазина за гоблени:D

Благодаря ви, момичета... Показвам пълния триптих, почти завършен, с изключение на едно малко ъгълче. В готовите творби по- нататък ще ги покажа след рамкирането.

Феичката е станала толкова нежна и прекрасна, а цветята толкова хубаво настроение създават.
Браво :clap::clap::clap:

Много са нежни трите гобленчета на Ланарте , аз имах ушити анемониите и теменужките но останах без тях , преди време ги подарих на моя приятелка .
За информация на тези които искат да ги шият - никак не са лесни , на изключително дребна панама се предлагат в оригинален вид.:(

Страшен стимул сте ми, да знаете:flowerlove:

Искам да покажа и Ден на Ланарте в последния етап преди завършването. Следващата му снимка ще е вече остъклен, заедно с цветенцата в Готовите Творби.

Този гоблен го влача от няколко години, но истината е, че не е труден и е много приятен за шиене. Странното при него беше, че имам 3 цвята, които не ми достигнаха, а от останалите ми остана количество за почти още един такъв. И бързам да добавя, че е купен готова комплектовка навремето, неразпечатван...

Сега пак ще почне едно чудене за рамката, много ми харесва със синята рамка на снимката от комплектовката, но няма да ми пасне на останалите, та ще видим...

Браво! Разкошен е! Отдавна ми е в плановете, но все не стигам до него. Сега като го видях ушит сигурно няма да се стърпя и ще го почна. Лошото е, че ще зарежа другите.
Чакам да видя следващия, който ще започнеш :flowerlove:

Назад