най-новото, което почнах

• Началник на темата Началник на темата tetty71
  • Начална дата Начална дата
Да покажа докъде я докарах с ХАЕД...

Започнах крилцата и не се стърпях да ги покажа - получават се много добре.

Утре смятам да приключа с кошницата и бързам да я покажа, извинявам се за лошото качество на снимката - правена е с телефон.

А и кончетата понапреднаха.

За сега съм до тука. Снимах със и без светкавица, че цветовете са различни...

Конците на фейката са 25, в началото се колебаех между няколко гоблена на ХАЕД, но имах известни съмнения за крайния резултат и не ми се искаше да се "набутвам" ако нес ес получи добре. Истината е, че с почти всичките тези цветове се шие само по фигурите, докато фона е песен и бързо се напредва.
Другия гоблен на ХАЕД, който съм си подготвила и даже го почнах, но още няма много за показване е с около стотина цвята и много единични бодове. Там ще е доста по- трудно, ще покажа картинката му...

Последно редактирано от модератор:
Бях позарязала феята поради липса на конци DMC в Дубай, но сега след отпуската в България се позапасих и я започнах отново. До тук сум в момента.

Започнах нова водна лилия. За сега съм до тука, след десетина дена ще си пътувам за Бг и смятам да си я взема там за довършване - ще има достатъчно време за шиене.

ООООО, нова красота!!!!!!!!!! :kissyou:
Хей, ако си близо до София отбий се на срещите ни - ще ни бъде приятно да се запознаем и да видим на живо една смела жена, която шие смело от Иголки ... :D

ООООО, нова красота!!!!!!!!!! :kissyou:
Хей, ако си близо до София отбий се на срещите ни - ще ни бъде приятно да се запознаем и да видим на живо една смела жена, която шие смело от Иголки ... :D

За съжаление престоя ми в Бг ще е около десетина дена - половината време ( в най- добрия случай ) ще съм по контролни прегледи - с рак на гърдата съм, но през останалото време смятам да довърша новата лилия - понапреднах я и се вижда че ще се получи много добре. Относно Иголки - в началото имах големи съмнения, но хубавото на сайта е, че показва как ще изглежда ушития гоблен и човек си прави сметката дали да го почва или не. Примерно тези, които са ми в плановете занапред:
Най- важното е качеството на снимката да е много добро - тогава резултата със сигурност ще радва окото.

Съвсем малък напредък. Доста ограничено свободно време, съчетано с неограничени мераци... причина за започването на още един ХАЕД.

Тети, всичко е прекрасно!!! Направо ти се възхищавам как се захващаш с такива големи проекти, с по толкова много цветове, но пък най-важното е, че резултатите са прекрасни!!!!:clap: :loveglasses: :clap:

Общо взето съм на финала с феята - останаха част от крилата и горния ляв ъгъл... Следващата снимка ще е вече в рамката:idea:

Момичета, много ви благодаря за мненията. Дадох феята за рамкиране, без паспарту ще е и до два-три дена ще ви я покажа. Мисля, че рамката, която избрах е красива и пасва добре на гоблена - вие също ще си кажете мнението.
По отношение на крейника, за съжаление вече подпуках с ламето и това е първата причина поради която няма как да го захвърля. Втората е, че тук няма откъде да си го снабдя. За следващия ХАЕД, ако има крейник, ще направя всичко необходимо да си го набавя. ХАЕД са голяма краста и си заслужават времето и труда.
Да покажа и второто око на новичкия ХАЕД... Извинявам се за лошото качество на снимката.

Последно редактирано:
Тети,феята ти стана повече от изящна:loveglasses:
Успех и с новия гоблен,началото е страхотно:kissyou:

Назад