Дида Гобленар Модератор 9 Октомври 2013 #642 Светле, не питай колко завист събрах с тази красота!!!! Благодаря ти!!!
Светла Петрова Гобленар Модератор 10 Октомври 2013 #644 Радвам се, че ви зарадвах поне малко.:kissyou:
Светла Петрова Гобленар Модератор 6 Ноември 2013 #649 rascit0 каза: Някаква символика ли се крие в тези бухали? Кликнете, за да разширите... Това са сови и са символ на мъдростта
rascit0 каза: Някаква символика ли се крие в тези бухали? Кликнете, за да разширите... Това са сови и са символ на мъдростта
Светла Петрова Гобленар Модератор 8 Декември 2013 #651 Да внеса малко Коледно настроение и в моята тема Последно редактирано: 9 Декември 2013
sonq Модератор 9 Декември 2013 #656 Светле,за съжаление отварям само еленчето,:no:а другите немога,но не се и съмнявам,че си сътворила нещо прекрасно.Звънчетата от какъв магазин ги вземаш?
Светле,за съжаление отварям само еленчето,:no:а другите немога,но не се и съмнявам,че си сътворила нещо прекрасно.Звънчетата от какъв магазин ги вземаш?
did_tag Гобленар Модератор 9 Декември 2013 #657 Всичко видях и заедно с фара, лодките и подаръкът за Дида ми зарадваха душата.............:clap: От красиви по-красиви........... :loveglasses: Последно редактирано: 11 Декември 2013
Всичко видях и заедно с фара, лодките и подаръкът за Дида ми зарадваха душата.............:clap: От красиви по-красиви........... :loveglasses:
sonq Модератор 10 Декември 2013 #658 Е,сега виждам всички картинки.Поздравления за творчеството и умението да ги оформяш по различен начин.
Е,сега виждам всички картинки.Поздравления за творчеството и умението да ги оформяш по различен начин.
sianie35 Гобленар 10 Декември 2013 #660 Както винаги оригинално, много ми хареса оформлението ,особено това с филцовата рамка .Какво да кажа, винаги нямам думи за твоите творения!:clap:
Както винаги оригинално, много ми хареса оформлението ,особено това с филцовата рамка .Какво да кажа, винаги нямам думи за твоите творения!:clap: