Моята слабост...

Е, тази графика е новост и за мен и наистина е много хубава :clap: Само не разбрах защо му викаш графика ,като гледам си е бая шиене . :idea:

Да ви покажа и моя първи и сигурно последен опит на комбинацията от бродерия и ленти, предизвикателство от Мирка,подарък ми от коледната игра

Че какво,прекрасно е станало,чудесна комбинация браво:clap: Макар че аз още това нещо не съм го пробвала,нещо ми се вижда трудно,а ти си се справила идеално.

И аз много го харесвам. Свежо и приятно за гледане. Според мен си се справила страхотно, но ти си знаеш.

:) Това с "последния" опит малко ме смути... :D Ама какво да направя като другарчето ми е ушило вече толкова много неща.... :clap: Трябваше да проявя някаква изобретателност все пак... Но и аз мисля, че сръчните ти ръце, Светле, са се справили чудесно и с това ново предизвикателство...

:clap::clap::clap::thumbup: Това е разкошно! Много добре си се справила. А кога ти остава време за сън?

Справила си се отлично :clap: сигурна ли си, че ти е за първи път тази комбинация???? :D

Браво, ти поне за лентите имаш жокер на една ръка разстояние....Аз имам подобен комплект и точно заради тях не го започвам.
Много е красиво !

Светле,както винаги ,всички твои работи са прекрасни! Готвачът ми е фаворит ,много,много ми харесва!

Разкошна графика! И поздравления за лентите - страхотна изработка, все едно с ръка не са пипнати :clap: :clap:

Светла, чудесно се е получило новото ти предизвикателство.:clap::clap::clap: Не знам защо така му се каниш да ти е последно. Сигурно те е поизмъчило, но следващия път ще е по-лесно.

:clap:Светле, много ти са хубави изработките, браво, поздравления, още по-хубави неща да сътвориш!!!!!!!:kissyou::loveglasses:

Ей така между другото направени, ама направо ни изненада ;) графиката я виждам за първи път и много ми хареса, някак си доста нестаднартна точно като за мен ;)

Малко може да прозвучи нахално, но искам да се похваля, че тази красота е специално за мен и ще краси дома ми :kissyou: 6-то чувство ;) Милата е претърпяла малко поражения, но веднага отива за поправка

Отново много благодаря за чудесният подарък и че направи деня ми незабравим

Много са оригинални тези тефтери, а графиката нямам думи.Сърдечни благодарности за "липсващия ред".

Назад