pepito_m Гобленар 9 Май 2012 #361 :clap:Много са сладки последните гобленчета,а цялата ти колекция е забележителна!С голямо удоволствие и доста често я разглеждам.
:clap:Много са сладки последните гобленчета,а цялата ти колекция е забележителна!С голямо удоволствие и доста често я разглеждам.
did_tag Гобленар Модератор 23 Май 2012 #367 Много е свежарски................. :clap::clap::clap::clap:
Светла Петрова Гобленар Модератор 4 Юли 2012 #370 Това са последните в рамки "Добро утро" и "Слънчева зима" Последно редактирано: 4 Юли 2012
Светла Петрова Гобленар Модератор 13 Юли 2012 #377 И последното ми произведение готово за новия си собственик
Triana` Гобленар 13 Юли 2012 #378 Eeee страхотен подарък! Да е честит на притежателя :clap::clap::clap:
doris Гобленар 13 Юли 2012 #379 Светла Петрова каза: И последното ми произведение готово за новия си собственик Кликнете, за да разширите... Светле, ГОЛЯМА си! Страхотен гоблен!:clap::clap::clap:
Светла Петрова каза: И последното ми произведение готово за новия си собственик Кликнете, за да разширите... Светле, ГОЛЯМА си! Страхотен гоблен!:clap::clap::clap:
rositsa Гобленар 13 Юли 2012 #380 И трите последни рамкирани гоблена са страхотни , на цветята много добре е паснала рамката , зимата е приказна :kissyou:
И трите последни рамкирани гоблена са страхотни , на цветята много добре е паснала рамката , зимата е приказна :kissyou: