Моята слабост...

Гобленът е прекрасен, а за дръвчето ...просто нямам думи!:clap::clap::clap:Поздравления!

Дървото ти е много хубаво! А вазата с цветята прекрасна! :clap::clap::clap:
Хайде довършвай и Зимата, тя също е много хубава! :kissyou:

Катето си получи подаръка от играта "ЧРД" и вече мога да се похваля и тук :DНадявам се да й се е харесал Ползвам нейната снимка, че аз забравих да снимам преди да го изпратя.Ама то си е от ЕГН -то :D

:clap:Готина,страшна си!Това професията ли ти е?Друго правиш ли освен гоблени?Възхищавам ти се!:clap::clap:

Много нежен този гобен!!!:loveglasses: Такова пролетно настроение, свобода и простор навява..... :loveglasses:релакс.....:clap:

Светле, честита ти награда :clap:
Цял ден обикалям със списанието и се фукам, че това е моя приятелка
Да си ми жива и здрава и все така да ни радваш с творбите си

ПП: Много си готина на снимката, която са публикували :greeneye:

:idea:Покажи и на нас......:gipsy::kissyou:

E===

Светле невероятен творец си !!А нямаш равен по подаръците ,който правиш . Гоблена е супер ех ,как завиждам на притежатела му :greeneye:Бъди жива и здрава и покажи и сподели наградата с нас . За да се радваме заедно с теб :clap::kissyou:

Благодаря на всички влезли в моята страница :kissyou:
А сега - на въпросите mariva Не ми е професия, а хоби.Даже ходя и на работа - за щастие.decor спя си и то добре.Не шия по нощите.
Не завиждайте на другарчетата ми от игрите, а се включвайте в тях и се надявайте да ви се падна за другарче Може да пробвате и с подкуп :D
Момичета, снимка не съм виждала от списанието ( то не представлява интерес за мен), а наградата ми е комплект (модел и материали) за каре рязана бродерия.

Назад