Моята слабост...

Светле,и този път ме изненада .............Страхотен е гоблена и мнооооооооооого подходящ за момента!!!! Не мога по-качествени снимки да направя,за което се извинявам........Сега да поясня - това е моят подарък за рожденният ми ден,който Светла никога не забравя........♥♥♥

Майкълчето е наистина страхотно и майсторски изпипано - както само ти умееш. :clap::clap:С интерес очаквам да видя и целия триптих. Но това коте направо ме плени - прекрасен закачлив подарък.:clap:Ще споделиш ли схемичката?

Котето е голям сладур :loveglasses:
Тези модели на Пауъл не съм ги виждала, но много ми харесват.
Браво, Светле, все красоти ни показваш :clap::clap::clap:

Прекрасни гоблени, както винаги. Благородно завиждам на притежателите им. :clap::clap::clap:

Страхотно коте, на мен Маргарет Шери ми е слабост :) Не се съмнявам, че ще се хареса! :loveglasses:

А за морската картинка, която и аз срещам за първи път, нямам какво да кажа, освен браво - и за избора на модела, и за перфектната изработка! :clap:

Всички котета от тази серия са ми любимци - много са сладки. А за "майкълчето" - нямам думи- преди да го увелича помислих , че си показала картинката :idea: :clap: :clap: :clap:

:kissyou: на всички, които се "поспряха" в моята странияка.
Диде, майкълчетата са за почивка от "Африканската атмосфера" ,че нещо много ме изнервя :D
И аз изневерих на принципите си , за това шия по два едновременно...(Игрите между другото :idea:) Май много ми станаха "дините"

Светле,днес се наложи да прелистя няколко пъти целите ти творби:loveglasses:,не съм влизала доста време и пропуска ми е голям.Не бих коментирала всичките,просто немога ,все ще забравя някоя.Бих казала само, че имаш златни ръце и щедро сърце:clap:и Това с което си ме впечатлива,че винаги имаш индивидуален подход към подаръците си,как подбираш темата ,ама винаги са най-подходящите за даденото лице:clap:
Очаквам още нови красиви творби да излезат из под твоите ръце:kissyou::kissyou:

Светле, винаги си изненадваща с впечатлителни творения.:clap::clap::clap:Успех и в бъдеще!:greeneye:

Все едно си в прерията. Много красив със стилна рамка. Поздравления.:clap::clap:

Назад