Моята слабост...

Едно дребосъче за подарък на приятелка,дано да й хареса

:gipsy:Приятелката съм аз и подаръкът много, ама много ми хареса. Благодаря ти още веднъж, Светле!:kissyou:
А за конете не мога да си представя по-подходяща рамка от тази. Поздравления!Превъзходни са!:clap:

Светле,много моля кончетата да ги видим на живо в Търново!!!!
И тук се виждат,но друго си е да ги видя и пипна!!!!Поздравления за избора на рамка,отново страхотен избор!!!!

Светле , големи красоти си сатворила !"Майкълчето " е фантасично! :clap::clap: Само кажи ,как успяваш със всичко - на мен нещо времето не ми достига?!:kissyou:

:clap::clap::clap:Красота!Честито ,Светле!Нали знаеш, че конете носят здраве и късмет-пожелавам ти го!:greeneye::loveglasses:

Тези коне ги следях с интерес, а финалният щрих-рамката е перфектен. Няма какво повече да се пожелае. Честито! :clap::clap::clap:

Поздравления и за Майкълчето, и за Маргаретката, и за кончетата, и изобщо... за всичко!

Аз просто нямам думи. Поздравявам те за невероятните, красоти, които създаваш :clap: :clap: :clap:

Това е от мен :kissyou:

Каквото и да кажа ще повторя другите:clap:.А рамките ще кажеш,че са правени за тези гоблени:loveglasses:

Назад