Моята слабост...

Наистина, страхотни. А на сухите треви май не си им се дала :clap:

Прекрасен е !А два месеца и 12 дни и то с прекъсване си е направо постижение,което за мен е невъзможно!

Чудесни са кончетата - като живи са!:clap:

Но голямо ти е било желанието, за да успееш да го свършиш за толкова кратко време!:kissyou:

Ех, колко красота има в твоята страничка!!! Конете ти са станали много красиви и реалистични. А за мацката с кафето просто нямам думи, отдавна й се каня. Честито!

Свалям ти шапка за красотата която си сътворила и най-вече за времето, за което си ги избродирала! Невероятни са кончетата! :clap: :clap: :kissyou:

ш

Аз, нали съм си по конете, ще кажа-нестандартни и внушаващи респект. Честито!

Светле,от този гоблен веднага си бях харесала със звездата на челото и,но сега вече се обърках кой е най-хубав....Поздравления за избора,наистина е много красив гоблен!!!!Степта някак успокоява конете и се съчетават чудесно!!!♥♥♥

По принцип много харесвам гоблени с коне и затова може да прозвучи пристрастно, но твоите са наистина прекрасни. :clap::clap::clap:Малко ти завиждам за тази красота, но благородно...:loveglasses:

За 2 месеца гоблен ..Светле,явно твоята игла е с моторче:D.Поздравления за кончетата прекрасни са:clap::clap::clap:

Назад