Позволявам си да прикача една творба на Светлето,която е вече притежанание на дъщеричката ми!
Светле,пак ще се повторя - много ти е голямо сърцето!!!!
Дъщеря ми и аз ти благодарим от сръце!!!
Прекрасни както винаги!!!!
Искам да сложа тук и още две от произведенията на Светлето,с които тя ме изненада мноооооооого приятно за рожденния ми ден!Благодаря ти,Светле!!!!Изработката е перфектна,цветовете греят,просто съм една щастливка....
/ въпреки страхотното опаковане,стъклото се е повредило,ще имам грижата да го подменя/
Да ви покажа и "Полета на орлите" завършени.Готов е от миналата седмица, но "качествената" ми техника се развали.
Втората снимка е по-близо до истината
Орлите на знам,дали са страхотни,но мястото на това творение е точно за тази тема-
Искам да ви покажа с какво вчера страшно приятно ме изненада Светлето,като работих.Подари ми този перфектно направен бележник/ще си го взема на националната/,много е хубав ,нали бях рожденничка.
Хиляди благодарности за изненадата миличка,много приятно ме стана:kissyou::kissyou:
Светле,макар и с малко закъснение да те поздравя за опитите ти в тази насока.Снимките ти са перфектни разглеждах ги внимателно и мисля че си се спсправила отлично. Второто пано е по-красиво,но товая е въпрос на вкус:loveglasses:Гледам справила си се и със триизмерния образ,който на мен по-ми допада от този в една равнина:idea:Мисля,че трябва да продължиш в тази насока,че бързо се свиква,но и лесно се забравя