Моята слабост...

И следващото, което е при собственика си - Sonq.
Добре, че новите притежатели правят хубави снимки (за разлика от мен :D) та да ги видите както трябва.
Благодаря ви за хубавите думи, а за мен остана удоволствието да ги приготвя за вас :kissyou:

Това е подаръчето за Ния.Благодаря за снимката.А между другото ,Ния тези кръстчета изобщо не са ситни....къде,къде по-ситни бродирам :gipsy:

Много се надявах и другите притежатели да снимат :( та да видите нещо от техните снимки :D, че от моите нали си знаете

И лодките ми намериха пристана си.... Още веднъж най-сърдечно благодаря на Wylchin за подаръка, който ми направи и удоволствието, което ми достави при бродирането. :flowerlove:са за нея.

Много успешно и бързо завърши лодките!:clap: Щом е морско-красиво си е!
Надявам се да ги видя на живо днес на срещата!:idea:

Много приятен гоблен!!!:clap: В тези студени дни.............мечта за лятото, морето и .............. почивка. За първи път го виждам и много ми харесва!!!:kissyou:

усмивка

Прегледах почти цялата тема току-що и видях много красиви неща. Браво! А това, което ми стопли душата още повече, е очевидното удоволствие, с което са изработени и подарени, за да носят радост и усмивки и на други хора. :flower: и от мен

:clap:
Светле,наистина е много нежен!!! :kissyou:
А за бързината- не съм се и съмнявала. Като стреличка си, подхванеш ли нещо и то е готово!!!:kissyou:
Поздравления за новото ти попълнение! Чакам го рамкиран,че да видя този път какво ще измислиш.:kissyou:

Благодаря на всички отбили се в страничката ми.:kissyou:
hrisipisi гоблена е оригинална комплектовка на Janlynn само съм сменила панамата.В комплекта е Аида 14, но на мен ми е едра и го бродирах на Аида 16
А, що се отнася до бързината - почти месец го бродирах, но ми помогнаха Коледно-новогодишните почивки.

Светле,за теб важи мотото "Колкото по- ситно ,по-бързо е изпълнението":DУспя със бродерията ,ще успееш и с рамкирането,може би по-трудно ще намереш подходящия цвят зелена рамка,но ще подхождат и други цветове.

Назад