Проблеми с Гоблените.com

• Началник на темата Началник на темата maleks
  • Начална дата Начална дата

maleks

Гобленар
Модератор
В Гобленар- борса за гоблени от вчера /може би/ може да се влезе от гл. стр. на www.goblenite.com.
Но бих искала да получа читав отговор на български език къде ми отиде Личната галерия от гореподчертания сайт.Защо гоблените ми чакаха толкова време да одобрение, а сега и Галерията ми се възнесе някъде.

В Гобленар- борса за гоблени от вчера /може би/ може да се влезе от гл. стр. на www.goblenite.com.
Но бих искала да получа читав отговор на български език къде ми отиде Личната галерия от гореподчертания сайт.Защо гоблените ми чакаха толкова време да одобрение, а сега и Галерията ми се възнесе някъде.

Не се ядосвай аз от както съм се регистрирала гоблените ми чакаха за одобрение в "лична галерия",но така и до ден днешен не са одобрени.:(

Здравей maleks,

Последните 2 седмици имаше големи промени в тази част на сайта, която потребителите не виждат. Не мислихме да отваряме тема за това, но ето, че се наложи :( Сайтът беше пренаписан от един език за програмиране на друг. В случая от Perl на PHP. Това беше защото вторият се наложи последните години, по-добър е, по-бърз е, по-лесно се поддържа и други.

Наиситна и аз не виждам вашата галерия. Ще ви пиша по-късно тук какъв е проблема. Може би е станала грешка при пренаписването :( Също така ако забелязвате вече ги няма досадните символи горе в адресите докато прелиствате страниците. А до галериите на потребителите вече ще се стига с подобни линкове: http://www.goblenite.com/gobelins_gallery_74.html
До рецептите ето така:
http://www.goblenite.com/recipe_7_103.html

Благодаря,за бързия отговор.
Вече може да ми дадете приз "maleks-каръка на сайта".

Появи ми се галерията, но снимките на гоблените, чакащи одобрение са изчезнали.Като посоча с мишката излиза само името на гоблена.

Проблеми и с форума има тази вечер :(
Беше нападнат от турски хакери :(
Много скоро, ще върнем и оригиналния дизайн. Благодарим ви за търпението.

Ако забележите още нередности моля съобщете ни ги :rezando:

Турски ли ... :confused: На мен ми пишеше нещо от сорта че "съм в плен на мароканска ислямистка мрежа" ... съжалявам, че не цитирам точно, изтрих мигновенно линка и се логнах наново през другия сайт.

От вчера и до днес не можах да попадна на форум.Намерих някакъв линк чрез Google и тогава ми се откри форума.Иначе по моя линк,по който аз влизам на форума,винаги попадам на сайта на борса за гоблени.Не знам,и при другите ли така?

Наистина вчера вечерта имаше проблеми с форума, но днес всичко е наред.

I az imam problemi Na doma6nia komputar ne mi se otvaria saita na foruma a tozi na goblenite.com Ot tam kato se opitam da vlezna vav foruma pak ne stava.
Samo vednaj uspiah i kogato stranizata se zaredi izglejda6e dosta razli4no :confused: podredena po savsem drug na4in

Здравейте, искам да попитам колко време отнема одобрението на гоблените в сайта на goblenite.com , създадох си лична галерия, но вече доста време все чакам за одобрение:(

Аз лично чаках доста.Или поне на мен така ми се стори.Скоро не съм обновявала.

Назад