Проблеми с Гоблените.com

• Началник на темата Началник на темата maleks
  • Начална дата Начална дата
Ами ако толкова няма кой да я върши тази работа, да се се кандидатирам за един "Одобрител" и без това по цял ден се чудя какво да правя. Поне гоблени може да разглеждам и "одобрявам":D

Здравейте, искам да попитам колко време отнема одобрението на гоблените в сайта на goblenite.com , създадох си лична галерия, но вече доста време все чакам за одобрение:(

Аз чаках няколко месеца така,че не се отчайвай.Но се чудя как става добавянето на други гоблени:confused: Аз вече забравих как си направих галерията.:crazy:

Чак пък няколко месеца... :)
Didka_M, днес ще бъдат одобрени всички гоблени.

здр, наистина има объркване с гоблените! снимката на мой гоблен е публикуван на друг потребител

проблем с галерията

И аз си направих галерия в гоблените.ком , но гоблените ми чакат одобрение вече 1-2 седмици. :confused:
Някой ще ми каже ли защо?

проблем с галерията

И при мен има проблем с галерията и то от доста време и ви писах на мейла info@goblenite.com и то два пъти.Не мога да вляза в галерията си и освен това името в профила ми беше периодично променяно,но не от мен.От известно време е това http://www.goblenite.com/goblenar_10438.html ,което не е моето!

При мен също имаше проблеми , но сега след 1-2 месеца всичко е на ред.
Е да чакам за одобрение на още 2 мои гоблена , но вече не са объркани имената им в личната ми галерия. За което благодаря. :clap:

Здравейте! Аз съм ново регистрирана и нищо не ми е ясно. Надявам се да ми помагате:loveglasses:

Има ли възможност личните галерии в гоблените .ком да се подредят по азбучен ред на никовете? Така по -лесно ще ги откриваме когато знаем ника

здравеите, от скоро съм във форума но го чета отдавна.
имам малак проблем защо не мога да влезна в саита с паролата си изписва ми сабъркана парола?

Има ли възможност личните галерии в гоблените .ком да се подредят по азбучен ред на никовете? Така по -лесно ще ги откриваме когато знаем ника

Може да се направи това, скоро мислим да направим да може и да се търси в тях по фраза или ник.

здравеите, от скоро съм във форума но го чета отдавна.
имам малак проблем защо не мога да влезна в саита с паролата си изписва ми сабъркана парола?

Можете да си я възстановите от тук: http://www.goblenite.org/login.php?do=lostpw след като напишете e-mail адреса, който сте въвели при регистрация. Успех!

Май пак ще трябва да се развъртят метлички. Някой хора са решили да ни спамят!!!!!!:mad:

здравейте.Току що се регистрирах за втори път.Не ми приема нито първата регистрация,нито втората.Какво да направя?Мисля,че би трябвало да бъде по просто

Незнам дали мястото е тук -ако бъркам, моля поста ми да бъде махнат.Та да си кажа проблема-откакто съм регистрирана тук в полето, където пиша постовете си, изобщо липсват емотиконите.Правих сравнение с регистрацията на една приятелка-при мен дори полето за писане е друго.Търсих в настройките нещо да оправя ,но нищо не намерих.Как да си оправя проблема ?

Незнам дали мястото е тук -ако бъркам, моля поста ми да бъде махнат.Та да си кажа проблема-откакто съм регистрирана тук в полето, където пиша постовете си, изобщо липсват емотиконите.Правих сравнение с регистрацията на една приятелка-при мен дори полето за писане е друго.Търсих в настройките нещо да оправя ,но нищо не намерих.Как да си оправя проблема ?
Когато решиш да пишеш съоб. - мини на РАЗШИРЕНО СЪОБЩЕНИЕ/долу в дясно/
Пробвай оттам да се настроиш.

Назад