И да си призная - за пръв път шия на цветна панама:idea:!
И се оказа, че не е сложно! Явно човек трябва от всичко да опита!
А се оказа, че тук във форума, вече от какво ли не опитах!
Момичета, благодаря ви, че ми поставяте приятни предизвикателства!
За миналата Коледа за пръв път проших кръстчета, а сега какви ли не варианти на кръстчета не опитах!:gipsy:
Това е моят подарък от Даниелка – Smurfin. Много, много благодаря зя тази прекрасна феичка!:kissyou:
Гобленът е щампа на Кандамар. Оказа се, че не е както си представях – шиеш тук – таме и готово!:crazy:
Не – шие се много, шие се с много различни бодове, с много различни мартеници и т.н.
И се шие много....
Но ОГРОМНИЯТ МИ ПРОБЛЕМ е, че не мога да снимам цялата прелест на готовият гоблен!
Не се вижда ;ялата прелест на крилцата как блещукат, не се виждат и мънистата!
Не се вижда най-важното – огромното количество френски възли, от каито е венецът на феичката и цветенцата....
Но се надявам да си го представяте...
Ето тази прелест също е направена от TDK! :loveglasses:Таня, дано не ми се разсърдиш, че бързам да я кача тук, но не я видях при другите картички, а си заслужава да се похваля, че е само за мен:idea:
Това е “Дамата със слънчогледите” в стил Арт Нуове.
За жалост не можете да я видите в целият и блясък /лош фотогроф съм/. Но спициално за нея и купих мъниста - оригинални Мил Хил /очарована съм от тях/.
Искам да благодаря на Smurfin за великолепният подарък, който ми направи. Lanarte-35073_Spanish Dancer
А сега да ви представя и вече ушития гоблен.
Това ми е първият гоблен на Ланарте. И за моя радост в оригинал.
Много приятно се шие. Разкошни са им разработките.
И конците стигнаха и останаха.
И тъй като шия само на лампа, по нощите, затрудни ме доста черният конец върху черната панама.
И поредните мънистени цветенца.
Мънистата са ми невероятна слабост!
Тези са вече не толкова аматьорски, както предишните!
На специална основа са, за което благозаря на Оля!